Låt mej bli frisk.

Hej.

Eftersom att dagen har varit sjukt tråkig så bloggar jag idaag. Idag är de måndag och 10 dagar till sommarlov, och just denhär soliga varma dagen är jag sjuk. Helt täppt i näsan och halsen bränner, jag mår verkligen sämst. De blir nog ingen skola imorgon häller. Igår var de morsdag, så vi åkte in till stan och gick på restaurang, med oss hade vi farmor, min moster och min bäZta kusin (: Vi åt god mat och allt var jättetrevligt. När vi kom hem vid nio drack jag varmt te för halsen hade börjat svida regält. När jag vaknade upp imorse mådde jag as dåligt så de fick bli en hemma dag. Pappa åkte till jobbet vid ett då han ställde upp datorn till min säng och jag pratade med min moster på skype, de har jag gjort hela dagen och de var skönt, eftersom jag har världens bästa moster och föratt de är tråkigt att vara ensam. Just nu ser jag på TV och äter halstabletter, ikväll blire att gå och lägga sig tidigt. Förhoppningsvis blir jag bättre imorgon. Nae vi hörs kanske imorgon.


:(

Jag kommer ta en bloggpaus nu, är alldeles för ledsen för att göra något just nu. Jag återkommer när jag orkar. Mår bara jättedåligt och livet är så iniheeelvete orättvist. Anna, vi tänker alla på dej. Och Wera, vila i kärlek. Låt änglarna svepa deras vackra vita vingar runt dina armar, låt dej få sova i evigt ljus. ♥

28/5. - en dag vi alltid kommer minnas :(

(L)

Anna skickade en jättesöt bild på oss. ANNA JAG ÄLSKAR DEJ MEST I HELA VÄRLDEN


låt mej få gråta ut i dina armar..

hej.

Torsdag och åter torsdag, jag orkar inget mer nu. Skoldagen idag var låång och jobbig, precis som alla skoldagar. Och när kommer hem har den vaarma solen gått imoln och bytt skift med en himmel full av tunga regnmoln, dagen blit ju inte bättre av att veta att jag har fysik prov imorgon och engelska glosor. Så just nu vill jag bara lägga mej ner och sova, sova till den tionde juni då de äntligen är skolavslutning. Fast innan de har jag MASSA att göra. :@ Nu ska jag sätta mej med min j**la fysikbok och plugga plugga nöta nöta in skiten . Nae nu ska jag inte lägga alla mina problem på er, elller tjaa ni har nog hört allt redan ;) Jag försöker tagga ner mej till min älskade spotify lista och snaaart hämta fysikboken..

Vi hörs sen.


Bästa dagen med bästa anniZ!

hej och godkväll.

Idag är de onsdag och vi hade våran näst sista bild lektion, tråkigt men ändå. Jag, anniZ, lisafisa, maria och erica skulle spela in en reklam film. Hahha, vi skulle göra en reklam om hårspray, eller föratt vara exakt: über spray. Nu får vi bara hoppas på att filmen blir bra :) Efter skolan gick jag hem med anniZ, agnes och alexandra. Jag och anniZ gick hem till henne. Hon gudiede mej lite i deras hus innan vi tog lite och äta, tjaa. De skulle blivit mackor med ost och sylt men vi åt mest ost, dödligt gott ! Sen satt vi och pratade i säkert en timma innan vi gick ner till bryggan och tog en massa foton. Haha, jag skulle skjutsa anna men jag råkade glömma att ropa VATTENPÖL, så annas fötter bara drogs med i vattenpölen, och hon blev ju gaanska blöt. Hahah. Vid sex gick jag hem och åt lite, sen har jag bara suttit framför datorn, hade tänkt att börja plugga på fysiken, men kompå att jag glömt den hos anniZ. Nae nu ska jag snart sova för jag är göörtrött och vänta på att anniZ får alla bilder. Vi hörs imorn.

Bilder från idag :)


Ge mej SOMMARLOV!

Hej :)


Idag är de tiiiisdag och bara två och en halv vecka till sommarlovet, de är nära, rikigt nära NUUU! :D Idag var de iallafall skola, helt okej dag.Vi hade kemi prov idag också, gick faktiskt jättebra. Så nu är de bara att hoppas på att jag får bra resultat också. Under skoldagen började de att ös regna, så när jag och linnea skulle cykla hem hade ju ingen av oss någon jacka föratt de var fint väder på morgonen. Haha, när jag kom hem var jag jätteblöt och min engelska perm blev helt äckligt blöt på ena sidan. Äsch. När ja om hem fixade jag lite mellanmål, axa tropical med vanlij yoghurt. Jättegott och bra för magen :) Nu pratar jag med min moster på skype och ska snart ge mej på att leta efter min nyckel, hahah snart måste jag ju hitta den ! Efter de blir de att träna på tyskaglosorna jag har till imorgon. Vi hörs säkert senare sen också.

(jag skrev ju ingenting igår, men om ni vill veta lite vad som hände. Kika in på bästaväns blogg ;)

Wallander.

God Kväll.

Just nu sitter jag i soffan och tittar på Wallander hemligheten, om jag ska vara riktigt ärlig (och de ska man ju vara) Så tycker jag att denhär filmen är läskig. Blää, de är läskigt med våldtäcktmän och skit, usch snusk. Jag sket i att plugga på Kemin och Fysiken, jag orkade verkligen inte. Nae nu ska jag återgå till filmen, får ju inte missa för mycket ;) Vi hörs imorgon. Sov så gott..

(;


hihi, lite gulligt ;)

även om himlen faller ner.

aloha amigos :)


Idag är de söndag, och som vanligt laddar jag upp batteriet. Idag vaknade jag vid nio, gick ner och gjorde iordning frukost. Sen satte jag mej vid TV:en och vid elva fixade jag mej. Strax efter tolv åkte jag och mami till stan igen, och jag hittade min avslutnings klänning. Den är jättefin verkligen, fast ni får se den när de är dags ;) Hihi. Vid två åkte vi hem igen. Då tog jag en macka och satte mej framör datorn. Resten av dagen ska jag bara ta de lungt, och plugga inför fysik och kemi provet på tisdag. Åhfyfan, blir ledsen så fort jag hör ordet prov. Jag hatar kemi, fattar typ ingenting om joner och vattenmolekyler. Nae vi hörs säkert ikväll också.




jennifer, ja älskar dej <3

when love takes over ..

Guten Abend :)

Idag är de löördag och jag vaknade upp ifrån ännu en skum dröm ? Fast den orkar jag inte förklara, kännde att den var lite för inväcklad ;) Sen väckte jag mamma och gick ner föratt börja med frukosten. När klockan närmade sej halv tolv gick vi upp mot busstationen men jag hade kollat på fel dag så vi fick ta tåget istället. Hihi. När vi kom in till stna började jakten på en avslutningsklänning, tråkigt nog hittade jag ingen. Antingen var dom förkorta, förlånga, förgenomskinliga eller bara fula. Mami och jag kanske ska in till stan igen imorgon, vi missade endel affärer. När vi kom hem började vi med maten och sen hjälpte jag mami att fixa i trädgården. Vid åtta blev de en låång dusch, sen tvättade jag bort sminket och satte mej framör TV:en. De var sommarkrysset, kanske inte sådär jättebra men ändå. Mamma och jag pratade om i sommar då jag och bästavän ska till grönan. Nu ser jag på 27 dresses och äter grönsaker med dipp. Nu orkar jag inte skriva mer, så vi hörs väll imorgon. GOD NATT!




en tlött alva :)

Sommartider hejhej sommartider!

Goder kväller på er :)

Just nu sitter jag och tittar på anna anka söker assistent, de är de sista avsnittet så man får se vem som vinner. Har redan hört att den person som blir hennes assistent redan har hoppat av ? skummt. Iallafall, idag grillade vi till middag. Andra grillningen för iår men första gången vi äter ute vid trädgården. Mysigt, och himla gott. När vi hade ätit upp pratade vi om skolan, sen gick jag och mami till affären, köpte lite godis. När vi kom hem kollade vi på Så ska de låta och, ja nu är de ju anna anka grejjen. Imorgon ska jag in till stan med mami, jag måste ju hitta en avslutnings klänning eftersom de är exakt 14 skoldagar kvar nu. ÅÅÅÅÅÅH, de är nära nu. Nae vi hörs säkert imorgon innan jag sticker. Sov så gott så hörs vi.





marabou polka, fy vad äcklig ;s.

Magont och över kokt mjölk.

hej.

Idag är de äntligen freedag. Jag är hemma nu eftersom jag hade så ont imagen så ja gick hem vid tio. Då sommnade jag i sängen med värmedynan på magen. Vaknade upp vid halv tolv, kännde att jag var lite hungrig så nu äter jag mannagrynsgröt. De gick  inte sådär jättebra eftersom mjölken kokade över när jag skulle tilllaga den, ^^ äsch. gott vare. Funderar på att träffa jennifer sen när dom slutar, eftersom jag inte är sjuk. Mår iallafall mycket bättre. Behövde bara vila så var magontet borta. Just nu webbar jag med anniZ som också är hemma och jag vill bara ut i solen, tänk att de var 29 grader i solen imorse, sommaren är HÄR! Vi hörs senare sen, nu ska jag "njuta" av min gröt och prata lite mer med anna.



(hittade en gammal bild på mej sen förra året, tänk att jag tyckte att jag var sååå fin ;)

Jag går & fiskar ...

HEJ SOLIGA VÄRLDEN.

Idag är de torsdag, snart helg, snart SOMMARLOV :D åh jag är så sjukt taggad för sommaren. Skoldagen idag var helt okej, faktsikt himla rolig. Men har man världens underbaraste vänner är de svårt att ha roligt.  Vi fick tillbaka SO-provet vi skrev igår. Jag fick godkänd, mycket bra :D. Efter skolan cyklade ja hem med linnea, när jag kom hem öppnade jag altan dörren och startade datorn, hade tänkt att suttit ute i solen. De gjorde jag också, men så töntig som ja är gick jag in och la mej på golvet med näsan ut ur altandörren när jag märkte att mina vänner spindlarna kom attackreandes mot mej ;) Höhö. Just nu sitter jag på golvet och dunkar sommarlåtar på spotify, och har just sagt hejdå till bästavän som åker till astrid lindgrens värld nu med  hennes kusin. Bad henne hälsa Karlsson och Pippi ifrån mej. Jag väntar också på att mami ska komma hem, sen blir de pluugg hela kvällen. Ae vi hörs kanske senare, annars får ni ha de underbart tills vi hörs igen ;)



Jag just nu, funderar på att ta några hopp på studsmattan, de ser välldigt frästande ut ;)

Tänkte bara säga..

.. godnatt.

Vet att de är lite tidigt men jag är jättetrött och så ska jag tvätta bort sminket och fixa innan jag sover. Glömde säga dehär i de förra inlägget men de kommer vara en ganska stor bloggtorka nu domhär sista veckorna innan sommarlovet. Har en massa prov och andra läxförhör instuvade och jag måste verkligen plugga till de. Så ni får stå ut, något inlägg då och då kommer de iallafall att bli. Men ni får väll bara börja räkna ner, som jag och säkert många andra redan har börjat göra. Sov så gott mina små skönheter ♥


22 dagar till skolavslutning &
16 skoldagar kvar.
:)

Please don´t live in this shit.

hejhopp :)


Ja som ni ser är de ny design igen, jag blir aldrig riktigt nöjd. Funderar på att skapa en test blogg så jag kan slipa på min design teknik ;) haha. Nåja, idag är de onsdag och skoldagen var gööörbra. Imorse var jag jätteglad när jag vaknade, de var as varmt ute så jag öppnade fönstert och släppte in sommarvärmen. När ja åt frukost såg jag att temperaturen var 26 grader i solen :O Iskolan hade jag bild och A-tid osv. Sen cyklade jag hem med jenniför och Linnea :) När jag kom hem började de mulna lite så jag stannade inne och satt vid datorn, började med en ny design. Sen gick jag upp och mötte mami, vi gick in på konsum och handlade lite. Sen gick vi hem och lagade pannkakor, och vid sju kom farmor :)  Mami slingar håret på henne nu, Linnea kom precis så vi ska väll ut i de fina vädret. Kanske blir de att hoppa lite på studsmattan.




jaa och natalieSötis <3.

take my hand, lets just dance.

hej :)


Vaknade upp imorse och ville bara dra täcket över huvudet igen. Måndag, trista j**la måndag. Jag hatar't. Iallafall, så var de ju skola idag, samma lektioner. När dagen var slut gick jag hem med AnniZ & Agnes, när jag och agnes kom hem till henne gick vi upp och satte oss och pratade. Även fast de var jättefint väder ute satt vi inne ! Vid sex cyklade jag hem, väl hemma hade mamma & pappa lagat mat och de blev korv med pomme. GottGott, efter maten började jag och pappa att sätta upp studsmattan, haha. Jag var ju inte sådär jättebra på de, men de var ju faktiskt ett helt år sedan. Sedan blev de årets första hopp på MIN egen studsmatta, sommaren är PÅVÄG. De är faktiskt ungefär 17 skoldagar kvar ! De är sinnessjukt, måste hitta avslutnings klänning också. Stressigt värre. Nae vi  hörs imorgon, pussisar.



gammal sommarbild :')

Sweet dreams ♥

God kväll.


Idag har jag inte gjort någonting, halsen bränner och jag har ont i huvudet. Nu har jag precis bäddat rent sängen och sitter och kollar på Wipeout och sen blire duschen. Klockan nio är de Wallander Jokern, har säkert redan sett den men strunt samma. Vi hörs imorgon. GOD NATT ♥



Bella&Tyra Show

Hej.

Just nu sitter jag och kollar på Bella&Tyra Show samtidigt som jag knarkar halstabletter. Är as hungrig också så väntar på att mamma ska laga klart maten. Iaf vi hörs senare..

SLÄKTTRÄFF !

aloha amigos :) .

De blev inget skrivet igår, eftersom jag var på världens bästa släkträff. Himla mysigt att träffa alla sysslingar igen, haha vissa hade jag aldrig sett förut (bra koll, bra koll). Nu ska jag berätta lite kortfattat om dagen.

Vi gick upp vid sex för att hinna med att duscha och fixa lite. Vid halv tio åkte vi mot Småland, vi stannade vid elva någon gång för att sträcka på benen. Vi kom fram klockan ett ungefär. När vi kom dit var de typ inga där, men framot halv två rullade de flästa in. Vi startade med en tipspromenad som handlade om min gammelmorfar och gammelmormor, jag var as bra och kunde typ allt ;). Sen åt vi och efter de var de dags för lekar. Jag och Pernilla kollade bara på när alla gjorde bort sej, haha. När dom skulle köra dragkamp så gick repet av, hahha alla flög åt olika håll, shiit vad roligt de såg ut. När lekarna var slut var de dags för hemfärd, då var klockan sju. Vi stannade vid en mack för att köpa lite godis. Vi kom hem vid halv tio. En helt underbar dag. De måste göras om.


IDAG:

Idag ska jag inte göra någonting, bara vara hemma. Är lite krasslig i halsen fortfarande. Vi hörs sökert senare också.


everything is okay, sometimes

GOD MORGON SÖTISAR!

Idag är de fredag och regnet öser ner, ååh jag blir så förbannad på vädret. Som sagt idag är de fredag och jag vet inte rikigt vad man ska hitta på. Såg på alla avsnitten av superprinsen, haha har redan sett dom men de är så sjukligt kul så man kan se de flera gånger om. Vill ni också se ? klicka här (sök sedan på superprinsen)Ska nog fixa lite här hemma, hjälpa mamma att fixa inför imorgon. För då drar vi till Småland på släktträff, äntligen får ja träffa alla. Speciellt min Pernilla ♥. Igår kom emmiZ hit vid åtta, vi klippte min pappas hår, hahah de blev gaaanska mycket skratt (; Sen gick vi in och såg på LYXFÄLLAN, han gubben som bodde i dedär huset var dumihuvudet, han skulle hälre behålla hans gamla bil sedan trettio år tillbaka än sin egen familj ?! ;O helt sinnesjukt asso. EmmiZ gick hem vid tio, då satte jag mig vid datorn. När klockan blev elva gick jag och la mej, var verkligen as trött. Nae nu ska jag släppa datorn ett tag och göra lite nytta, vi hörs ikväll :)

får man aldrig må rikigt bra?

Hej & god morgon.

Idag är de torsdag och jag är leedig, göör skönt. Men jag mår piss, dels av att man vaknar när regnet smattrar utanför och sen tror jag att bästavän har smittat mej. Mår iallafall jättedåligt. USCH! Igår firade vi bror, haha mysigt att träffa alla som man saknat endel. Jag gick och la mej vid ett,. och idag vaknade jag klockan 20 i åtta imorse! Sinnesjukt, jag vet inte rikigt vad som har hänt med mej. Iallafall lade jag mej och läste ur "de fattas en tärning" jag var på sida åttiotvå och nu är jag på sida 154, lite för långt kanske (; Hahah. mae, Jag har försökt få tag i anniZ idag, vi hade snackat om vi skulle träffas idag men de sket sej eftersom hon värkar vara spårlöst försvunnen. Nu ska jag kolla lite på Tv, äta glass med maränger och försöka må lite bättre. Ha en underbar torsdag alla!


Grattis bror!

Grattis världens bästa storebror på din 17-års dag, att åren gått så sjukligt fort. Jag minns när vi var små, vi hade så himla roligt tillsammans. Jag älskar dej mest bror, hoppas din dag blir underbar.

Låten kan tala för sej själv.




when love takes over.

Hellu.

Idag är de måndag och vi har kort vecka i skolan, går bara måndag till onsdag och  de är himla skönt vill jag lova. Idag var de alla vanliga tråkiga lektoner, allt ifrån matte till engelska och idrott. På idrotten  regnade jde och vi skulle springa cooper (jag vet inte hur de stavas så jag drog till med något). Jag och Alicia gick bara och pratade lite (; När skoldagen var slut gick jag hem med agnes och anniZ♥. Jag och agnes gick hem till henne och började spela sims, egentligen hatar jag de spelet men med den familjen jag och agnes har är de värt att spela. Sen gick vi ner och åt hos agnes mormor, hon är bara för gullig. När vi ätit klart gick vi upp och gjorde kladdkaka, eller de var egentligen bara jag som bakade och sprang runt med alla ingridienser medans agnes kollade upp saker på tradera. Vid halv nio kom jag hem och satte mej här, satte på mej en ansiktskt mask förut, väntar på att den ska torka medans jag pluggar FYSIK & KEMI. Mae vi hörs i morgon, sov gott daarlings:)♥

my heart beats as drummer

god kväll.

Just nu sitter jag ihop kuren brevid pappa i soffan, vi ser på virus i bateljonen. Jätteroligt faktiskt, vi sitter och skrattar i mellanåt. Ni vet, DAG OTTO ett välkänt namn är också med, de gör hela filmen mycket roligare. Efter maten satte jag mej och lyssnade på musik och chattade med EmmiZ & AnniZ, mina sötisar ♥. Nu har jag proppat i mej godis och har fått lite huvudvärk, men skit samma. Ska återgå till filmen nu, man hör redan hur pappa har börjat skratta här brevid mej (:


Timmy Turner.

300 INLÄGG! :D

Och de "firar" jag med att kolla på Timmy Turner och vänta på att mami ska börja med maten, vi ska äta lövbiff med pomme och sås, jättegott. Jag har som sagt inte gjort något idag, sket i städningen också. Jag orkade inte. Ikväll blir de att se på "Virus i bataljonen" och äta godis, Imorgon kommer farmor som ska fira bror eftersom hon ska vara bortrest på hans födelsedag. Då kommer jag inte sitta som en soffpotatis hela dagen iallafall. Vi hörs senare sen också.


REGN !

ligger nerbäddad i sängen med duntäckte och fullt med kuddar, jättemysigt och varmt. Lyssnar på när regnet smattrr mot fönstret, bra lördarg eller INTE!. Funderar på om ja ska sätta igång med städningen snart, tycker att mitt rum ser lite tråkigt ut. Fast jag vill inte lämmna värmen (: vi hörs senare


säg får jag lov till en sista dans .

god morgon eller godförmiddag ?


Har ni sovit gott, de har jag. Eller de beror på hur man ser de, vaknade upp efter en sjuk dröm. Drömmde att jag var på Kreta igen med mami, pappa och min moster. De var typ 30 meter höga vågor i havet och min moster hade fått ett till barn som var kanske 20 centimer! Helt sjukt, så hade mina föräldrar helt plötsligt också skaffat ett till barn, fast de var ensådan BABYBORN som man hade när man var lite. Jag slog dockan i magen och gick därifrån ? Och helt plötsligt var jag i KINA och min bror och hans kompisar gick runt och kastade glassar på gatorna, sen ringde min syssling på min mobil och ja en massa annat. Lite lagom sjukt sådär (; Nåja, idag är de lördag. Och jag ska inte göra någonting, kanske blir att städa lite eftersom  att min bror fyller 17 på onsdag. Annars har jag inget planerat, nästan som vanligt. Idag gör de inte ont i händerna/knät längre, skönt. Nu väntar jag bara på att sårskorporna ska dö ut, inte så fräscht va ? Haha, vi hörs säkert senare.



I was born to walk alone..

hej.

Idag är de äntligen FREEDAG! så hilma skönt äre att vakna på en fredagmorgon, fast inte idag .. Idag ställde jag mig i duschen sjugo över 6! inte bra, sen gick jag mot skolan vid tio i åtta. Vi hade alla vanliga lektioner med dubbelt pass i So, engelska, fysik och matte. Jag gick hem vid två med agnes och elin. Vid tjugo över två ungefär sa vi hejdå till elin och fortsatte hemåt. När agnes och jag kom hem till mig tog vi några bullar och satte oss vid datorn. Agnes hade lagt ett bud på tradera, de var en klänning som hon jättehjärna vill ha. De var någon som la en krona extra hela tiden, men tillslut, när de var en minut kvar så budade agnes 61 kronor och fick den :D YIPPIE. Sen började vi laga mat , de blev tacos. Nu sitter vi här och kollar på "Sagan om svergie" as kul värkligen. Vi hörs kanske senare.



BILD PÅ MIG OCH ANNA♥

bredbandsbolaget

Jag diggar killen som flyger omkring på en , trådlös internet sticka. Hahaa, bara för bäst.

KNIW som bror skulle sagt.

halloj.


Ja min storebror jag alltid KNIW till KIWI när han var liten, och just nu sitter jag och mumsar på god kiwi, tyckte inte om de när jag var liten men nu, ae nu är de så HIMLA gott ! Vi kanske hörs senare för ikväll ska jag se på andra avenyn som har sitt absolut sista program idag, snyft


från att hata :



till att älska:




you are my everything

hej.


Jag har inte bloggat på ett tag men de har hänt så mycket nu på senaste tiden att jag inte orkat skriva. Imåndags ramlade jag på cykeln ;$ lite pinsamt men skiiitsamma. Jag skrapade upp hela häger knä och båda handflatorna. Idag känns de lite bättre, vi får hoppas att de läker snart. Idag är de onsdag och skoldagen var sjukt kul lagom lung. När vi slutade vid tre gick jag hem med Marcus, Oliver & Jennifer. Jag kom hem vid tre och då lade jag om ett nytt "förband" på mitt knä och läste lite i en bok vi fick i skolan. Man ska läsa 50 sidor på en vecka, ohså. Nae nu ska jag snart ner och äta, vi hörs senare lover's


Om tårar ändo vore guld.

hejsan hoppsan lillebror.

Idag är de söndag och jag laddar som vanligt upp batteriet. Just nu sitter jag hemma hos min morfar och firar honom. Han fyller nämligen 63, GRATTIS. Jag tog en paus från kalaset föratt skriva lite. Idag väckte pappa mig klockan tio, gick upp och åt frukost. Sedan gick jag ut och satte mej på baksidan, hjälpte mami att ta bort mossan mellan stenplattorna. Vid ett gick jag in och tog en dusch, sedan åkte vi hem till min moster. Där åt vi inbakt fläskfilé och klyftpotatis, mumsigt. Vid fyra gick vi till morfar och fikade med tårta och bullar. Nu sitter jag här och har jätteont i magen :( De är säkert efter allt skratt från igår, haha. Jag vet inte hur dags vi åker härifrån men när jag kommer hem så ska jag fixa lite och se på humorgalan för varenda unge. Måste bara säga att jag är avundsjuk på EmmiZ som är på ullared nu, hon kommer hem imorgon igen den lilla bajsen. Nae vi hörs senare ikväll, ha de bra sålänge.

the future is still unwritten.

godkväll.

Måste säga att de inte blev en tråkig dag utan en superbra. Jag gjorde mig iordning och blev klar vid ett. tio över ett gick jag över till EmmiZ, vi gick upp och köpte glass och gick sen hem till henne. Vi åkte in till stan och kollade på majtåget med hennes familj. Vi kom precis när bilarna skulle börja åka, de var många alkoholpåverkade som åkte. EmmiZ & jag stod åt bulle och festis när de åker förbi en fullgubbe, vi börjar as garva och han säger: ät din bulle och var glad, till någon av oss. Sen åkte de förbi någon gubbe som frågade emmiZ´s pappa om vi var upptagna, självklart svarade han: naedå, dom är lediga. Haha, jag gillar inte vissa sådanna typer som frågar sådant, även om de är på skojj. Sen åkte vi till maxi och sen hem. När vi kommit hem gick vi föratt möta natalie. Vi gick hem till emmiZ och satte oss vi datorn. Sen grillade vi, vid sju skulle jag hem och äta. De var någon moussaka, inte speciellt gott. När jag hade ätit färdigt gick jag ner till lekparken där EmmiZ och nattiZ var. Vi spelade in massa sjuka filmer och sen började de regna så vi gick hem tillbaka hem till EmmiZ igen. Väl där såg vi på tv och ja, gjorde en massa annat kul. Vid tio gick jag hem och nu sitter jag och kollar på någon krigsfilm med pappa och äter bearnaisechips. Vi hörs imorgon.

EmmiZ & NattiZ, "diggar" er tjejor ;) ♥




I remember your last breath.

GOD MORGON!

Har ni sovit gott sötisar ? De har iallafall jag.

Gårdagen kanske inte var den allra roligaste. När jag och min familj kom till stavsjö gick vi in och köpte lotter ? Hah, jag vann en tröjja, visar er den sen. Sen gick vi bara runt och pratade lite. Träffade massor av gamla dagisfröknar, aaw. Sen kom Linnea, räddaren i nöden. Annars hade jag fått gå runt där som ett mongo ensam. Träffade min lärare och hennes jättegulliga barn :). Sen kom maria och lisafisa, sötisarna ♥. Efter en stund gick Jag och Linnea ner till elden, sen kom agnes och elin, vi pratade lite med dom & sen skulle jag och agnes hem. När jag kommit hem tog jag på mig den nya tröjjan som genast fick bli en sov/mys tröjja. Sen gick jag ner i källaren där mami, moster och pappa satt. Dom hade tagit fram massa godis, chips och ostbågar. Jag sommnade i soffan men de väckte mej senare så då gick jag genast upp och la mej, klockan var då kanske 12- halv 1.

Idag är de ju första maj, jag brukar ju åka första majtåget men pappa den slöhögen ville ju inte åka :( Så de blir att gå hemma och hitta på något. Nae nu ropar dom nerifrån att de är frukost. Hörs senare (:




(men jag bor ju i krokek? :D)


RSS 2.0