NATTI NATTI

God kväll.

Just nu sitter jag här och ser på Wallander och webbar med anna saknaden :) Även fast vi båda sett alla wallander så sitter vi ändo som klisterlappar framför våra TV:apparater. haha. Idag kom ju pappas kusin och hennes man, vi typ prata om gammla saker och de blev mkt skratt. Sen satte jag mej här och chatta med emmiZ vi pratade förstås om Justin älskliing, aw ja är kääär (a). Sen börja wallander och emma loggade ut. Sen har ja bara fiffat inför imorn och webbat med anna då som sakt. Snart ska jag dra mej mot sängen och se klart på wallander där, sen avslutar vi söndagen med  "Twilight- När jag hör din röst". Välldigt beroendeframkallande. Sov så gott sötisar så ses vi imorn. Och då ska jag också avslöja något för er.


SOV GOTT

Klor !!

hej .


Jag kom precis ut från badrummet där de lukatde KLOR ! den godaste doften i världshistorien. :D Haha nae men jag älskar ju badhus och klor doft. Jag har precis fixat mej och ska snart äta mat. Sen kommer pappas kusin och hennes man hit och fikar här (: Imorrn börjar skolan -.-' de gillar vi inte. Och glöm inte att frågestunden fortfarande är igång. Jag skriver mer ikväll (: 


just nu :

God Natt Världen !

Hej.

Jag skriver nu innan jag snart ska krypa ner i sängen. Idag har de varit en ganska så bra dag och jag hoppas att morgondagen kan bli bättre, för imorn händer....

Ingenting! Precis, imorn blir de bara en slappis för att ta igen sej inför skolveckan nästa vecka -.-' Jag ska ta igen några läxor ohså. Nae nu ska jag se klart på filmen: På smällen. Sen ska jag krypa ner under täcket, sluta ögonen och njuta av en god natts sömn. Ni får fortsätta ställa frågor på bloggen. Och de gör ingenting om ni som redan skrivit en gång skriver igen. Haha. Sov så gott älskade vänner så ses vi imorgon. Själv ska jag ta ett rejält snack med Mr John Blund !

Melodifestivalen

God kväll (:

Just nu sitter jag famför melodifestivalen med en härlig ben & jerry´s. Kvällen kan väll inte bli mycekt bättre? Middag blev en god sushi meny men jag och bror fick också grillad kyckling om vi ville ha. Nae nu ska jag återgå till min glass och melodifestivalen :D



 

KNAPPNYTT OM TWILIGHT !

Alltså jag måste säga att Knappnytt är så jävla bäst!
O.B.S (!!) Jag måste också varna STORA Twilight- fans att stå över detta viedoklipp. Knappen avslöjar i denna film hur sista Twilightfilmen slutar..



Benn & jerry´s

hejsan !


Nu är jag hemma från stan/maxihuset och de blev några köp denhär gången också som ni får se snart. Väl inne på maxi så gick mamma och jag bara omkring och strosade. Efter en och en halv timme mötte vi upp min moster och gick in på själva ica. Där handlade vi grejjor till sushin och lite mer smått och gått, bland annat en benn & jerrys. så den ska jag festa på ikväll :D tss... Snart ska jag träffa linnea och vi ska väll inte göra ngt speciellt direkt. Jag skriver mer ikväll.

mina inköp : tre linnen

 
kofta




och en bok

Stan igen..

hej .♥

Jag ska snart hoppa in i duschen och göra mej klar för stan. Så dehär blir inget direkt långt inlägg. Jag somnade vid halv två och vaknade halv elva, de var ganska bra tajamt känner mej ordänkligt utvilad. Jag sitter nu och chattar med emmiiZ och vi pratar om Justin Bieber. Han är grymt söt alltså. Me love Me love. Nae nu måste jag gå och göra mej klar, annars kanske jag inte får följa med ;s UUPPPS ! Vi hörs ikväll och då måste ni ha ställt en massa frågor på frågestunden, bra (y)..

Emmas och mitt hjärtegull. aw :')


 


Frågestund .

Okej dags för en frågestund. Ni får fråga vad som hällst och jag ska svara ärligt på absolut ALLT. Frågestunden avslutas måndag 8:de mars, så värm upp fingrarna och börja skriv!

Seg fredag.

HEJ FREDAG !

Inatt sov ju agnes här, vi satt vid datorn till 3 och sommnade vid 4. Jag hade ju satt klockan på halv nio men jag stängde av den och vaknade igen vid 12, då ringde jag till min moster men vi kunde inte åka till badhuset eftersom vi vaknat så sent. Så jag och agnes gick ner och gjorde frukost och sen chokladbollar, dom blev inte sådär jättegoda. Vi gjorde oss iordning vid tre och sen skulle Agnes åka hem. Nu sitter jag här och ser på Timmy turner och äter glass. Senare blire att möta mami och ikväll blir mys med tacos och let´s dance. Hur mysigt som hällst (: Imorn kommer moster och vi ska göra sushi, gottigotti. Jag slutar här men skriver ikväll också.

O.B.S: glöm inte att klicka på knappen över klockan och följ min blogg med bloglovin ;)





hej jag älskar dej hejdå !

"Gör om mej" & en BAJSKORV!

hej alla trötta :)

Nu är klockan är strax halv ett och jag och agnes kollar på SCRUBS. Haha jag och agnes "lekte" gör om mej. Jag började med agnes efter 17 minutersåg hon ut såhär:



och efter yttligare 10 min såg VI ut såhär:




Läckra va? haha ja vet :D

Sen efter ett tag sätter sej agnes i min säng och läser. Jag sitter kvar framför datorn. Efter en liten stund utbrister agnes : -ALVA, VARFÖR HAR DU EN GÅENDE BAJSKORV SOM BOKMÄRKE ?!!

För i boken som agnes läser som då är min bok där de ligger ett bokmärke med en i mina ögon en läslus.

alva: -Agnes, de är mitt bokmärke med en LÄSLUS på.

agnes&alva . HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHA.. i ungefär 10 min.

Min och agnes humor allså. Nae nu ska jag sluta, ni fick reda på vad jag ville säga så godnatt och sov gott.

Läslusen eller bajskorven som agnes skulle sagt

|
|
v

ansiktsmask me agnes



haha, vaddå ? man fick ju inte le :D


 



sen när vi var klara var vi baby lena :)

agnes sover här...

hej.

Idag är de torsdag och tre ynka dagar kvar på lovet :( Allt har gått så fort. Igår var ja på stan med mamma. Köpte en stickad tröjja, en skjorta, två par leggings, ansiktskräm/skrubb och en ansikstmask. Tack mami .
Idag vaknade jag vid halv nio, men åt frukost vid halv elva. Sen städade jag och väntade på agnes, när hon väl kom satt vi vid datorn och TV:en. Nu gör vi exakt samma sak och ska snart börja med våra ansiktsmasker. Sen blir de att se på Tv och bara tare lungt, agnes sover här inatt och imorn kanske de blir badhuset med bästa moster ;) Vi får se, de kommer bilder på oss med fräsiga masker senare. Vi hörs..






alvas = de rosa
agnes = de gröna

VÄRLDENS SÖTASTE 15-ÅRING !

aso, så jävla söt ! Emma vet vad jag snackar om, alla som inte ser ur jävla söt JUSTIN BIEBER är kan dra !





I love him ♥

STAN MED MAMI.

hej ♥

Idag är de onsdag och jag ligger i sängen och ser på svampbob, haha as bra jue. Idag kanske jag ska in till stan me mami (: annars om de inte blir stan kanske jag ska ner till min sjuka farmor och ta hand om henne, de kan behövas lite ompyssling då och då. Imorn blire att sova över me agnes, alltid lika roligt. Haha, jag sitter och spelar välrdens mäst onödiga spel, bara för att jag är nolifer. .. vi hörs ikväll :)

dagens låt:

trött framför TV:en och webbar med agnes.

hej.

Just nu sitter jag framför house och webbar med agnes, när jag kommit hem från yxbacken ringde farmor hon frågade om jag kunde posta ett brev och köpa halstabletter så jag gick upp till ica och sen hem till farmor där fick jag risgrynspudding, jag vet att de låter äckligt men de är as gott (!!) Sen blev de att gå hem, där severades de blodpudding som är de bästa jag vet. Sen satte jag mej här, skulle egentligen pluggat lite läxor men jag skiter faktiskt i de.. Nu ska jag gå tillbaka tilll house, hoppas att ni alla får en trevlig tisdags kväll och att ni sover gott. Vi hörs imorgon.




jag saknar sommaren och KRETA !

Yxbacken med pappa ♥

hej !

Idag blev de YXBACKEN ! Så hilma roligt de var alltså, första gången man stod på ett par skidor. Pappa och jag åkte dit vid elva. När vi väl fått på oss pjäxor, skidor och hela kittet så åkte vi lite på plan mark. Jag var ju tvungen att lära mejj ta sej fram och bromsa. Sen tvingade pappa in mej i KNATTEBANAN ! haha jag vet att de låter fånigt men de andra backarna var as läskiga och as branta jue ! Haha jag ramlade typ 3 gånger men de var de värt. Jag fick lära mej iallafall, Efter två timmar med onda fötter och svettiga huvuden åkte vi hem. De räckte gott och väl att bara vara borta ett tag, men vi kommer absolut åka dit igen . När jag kom hem åt jag en risifrutti och satte mej här och webbar med agnes. Ikväll händer de väll inget speciellt, blir väll att se på TV som vanligt. Najj, jag sätter punkt här så hörs vi kanske ikväll.


Haha, alvadenbästagöjefors i KNATTEBACKEN ! (Dessa bilder får ej kopieras © by alvagöjefors. ) 




 
 .

tråkig daag !

hej.


Just nu ligger jag i sängen och ser på tv. Har fortfarande as ont i magen så de blev inga skidor idag. Men imorn ska ja f'n mejj stå på de där himla skidorna även om magen inte vill. Idag har jag bara ränst på min dator, tagit bort massa bilder och lagt in allt i mappar. Jag vet de låter inte roligt och de var de inte häller. Haha, inte en sådan där jätterolig start på sportlovet, intekul. intekul .. Nae jag hoppas att de händer lite ikväll så de blir lite roligare att skriva sen . Vi hörs.

Snödag med agnes!

hejsan !

idag är de söndag och imorn börjar lovet ! Sköntskönt. Idag vaknade jag upp med världens magont, alla fattar va?. Men iallafall, jag var med agnes idag. Pappa skjutsade upp mej dit vid fyra och jag och agnes tog en massa bilder som ni ska få se sen. Efter en och en halv timma ungefär förs vi båda så mkt att benen var röda, så vi gick hem till agnes. Väl där kröp vi upp i soffan med varsina filtar och värmde oss, först såg vi på ghost wisper och sen svärdet i stenen. Haha svärdet istenen är jue as bra. höhö. Sen kom pappa och hämta mej och vi stanna på konsum och köpte lite saker. Sen blev de hem och sätta sej här. Jag har just laddat över bilderna jag och agnes tog så ni ska få se dom. Pappa har satt på trean som de är ghost rider på. Mycket ghost idag eller ? ;) . Nae vi hörs imorn okej? då kanske de blir yxbacken och stå första gången på sidor för min del, höhö. Nae vi hörs.





 

Långagärdet i snöstorm !

hej igen !

Jag kom hem från agnes för en stund sedan. Jag var tvungen att GÅ till henne! De var/är ju full snöstorm ute och på långagärdet var de en meter snö att pulsa igenom, tur att pappa tvingat på mejj termobyxor. Sen kom agnes och mötte mejj och vi gick hem till henne då var klockan kvart över 5 och vi gjorde varm choklad och såg på: Långben the movie, as bra fem tummar (Y). Sen skulle agnes och hennes pappa skjutsa hem mejj, vi stannade vi konsum och köpte godis sen blev de att gå hem och då hade mamma fixat mat åt mej, dom andra hade redan ätit. Gulligt vava? vilken servis. Nu sitter jag framför datorn och ska äta klart, sen blir de myyyyys framför melodifestivalen . Hare bra.

min mat:


   

blir inte sådär jättebra i svartvit men de är kött, pomme och sås . mums !

lördag äntligen !!

hej ♥

Idag är de lördag och as skönt att få sova ut ! Efter en vecka full med läxor kändes detta som om de värkligen behövdes. Jag åt nyss frukost med min älskade familj, pappa och jag dukade av och de slutade med en fajt ! Haha jag vann så klart (a´. Just nu kollar jag på nickeloden och väntar på att agnes gull ska svara på mitt sms. Ikväll blir de att vara med agnes säkert och bara slappa. De har inte blivit någon dagens ouftit på länge men den kan ni få se ikväll. Nu ska jag bara ta de lilla lugna så hörs ikväll !

dagnes låt:


 

god natt !

just nu ligger jag nerbäddad under täcket i min varma säng och ser på solsidan (y´ jag webbar fortfarande med agnes och jag känner mejj as fånig som ligger i sängen och ser på tv. jag slutar här och nu, sov så gott så ses vi imorn.



 

tjocka och bleka ben.

han är bara sjuukt sööt !

Långt inlägg men as bra dag (y)

hej !


Idag så är de äntligen fredag och sportlov !! Idag har vi haft världens roligaste dag iskolan, fredagens dresscode denhär veckan var mössa och solglasögon. Vissa gick värkligen in för de medans andra inte brydde sejj, jag glömde tyvvär mina solglasögon hemma men någon som inte hade gjort de var min lärare. Bäste fredrik, haha. Matte lektionen med grupp Y kommer man aldrig glömma, haha. Fredrik börja larva sejj skiit mkt och när vi äntligen skulle räkna lite matte och ha genom gång halka han in på vad moa, ebba och emma sa. "De här runda ringarna är mattanterna som vi ska kötta i buken med butterflykniv". Haha, bara min mattegrupp som förstår§. Sen sista lektionen fick vi semla och vi städade lite innan sportlovet, vid två blev de att gå hem med linnea. Jag kom hem strax efter halvtre och då skulle jag åka direkt. Pappa och jag åkte nämligen in till stan för att handla med mamma, när pappa och jag väl var på maxi köpte vi oss en varsin korv och väntade på mamma som skulle komma. Men hon kom inte så vi fikade med napolionbakelse och festis, hur gott som hällst ! Efter ett tag dök mamma äntligen upp och vi handlade. Sen blev de att åka hem och nu sitter jag här mätt och belåten och webbar med agnes. Hahah, långt inlägg va ? de kanske kommer ett senare sen också, vi får se.



jag ser ut som ett mongo -.-'!

Kreta, ett minne. En saknad §

är agnes gravid ?! eller..

agnes och jag sitter och pratar om hennes gravideitet. Hon är inne i nionde månden så vi har mycekt att prata om, i hemlighet är jag hennes barnmorska men de får inte komma ut till någon okej ? Vi har fortfarnade inte tagit reda på vem pappan är, men jag har mina aningar !!




men när jag säger vem jag tror jag vet vem de är som är far till barnet låtsas hon som om ingenting!!


We Are The World 25 For Haiti !

jag vet att många redan har denhär låten på sin blogg. Men jag vill att alla ska ta del av den, den är så underbart bra och så många otroliga artister ! Jag gråter när jag hör och tänker på allt fruktansvärt som värkligen händer. så ta till er av denhär videon. De är inte alltid lätt i världen !!


dot.

som frööet i vinden blåser jag långsamt bort från dej. Och kommer aldrig att komma tillbaka :(

Soft dag, men utan anna :(♥

hej !

Idag är de torsdag och imorn är sista dagen innan sportlovet. Idag hade vi vinteridrotts dag och som jag sa i förra inlägget valde jag spa. När jag och alexandra kom till skolan gick vi till caféterian och där var typ alla. emma,jennifer,elin,sanna,angelica,linn och agnes. Jag blev jätteorolig när inte anna dök upp men de visade sej att hon hade blivit sjuk över natten, stackars hjärtat hoppas att du kryar på dejj och kommer imorrn. Först badade vi och jag och emma gjorde konster och så i vattnet. Sen skulle vi ut och gå på prommenad, vi gick upp till ica och handlade godis, sen skulle sjuorna göra ansiktsmasker och sen åt vi tacos.. Vid ett var vi klara med våra aktiviteter så vi stängde in oss i ett litet rum i hemkunskapen (vi sjuor) och körde hänga gubben. Sen vid tjugo över ett fick vi gå hem. Soft och kort dag. Nu sitter jag här och webbar med anna och gör mina läxor. Vi kanske hörs ikväll. ♥

Lisa är bäst !

Hejj kalla jorden !

Okej jag vet att de inte är kallt över allt men ändo. Idag är de onsdag och jag är sjuukligt hungrig. Dagen i skolan var heelt okej. Vi hade tyskaprov som gick kanon, ni ser. Jag gör faktiskt mina läxor, ibland.... Jag tycker att alla ska få veta hur mkt jag bah älskar lisa just nu ! Vi skulle ha komet lektion, och då ska man vara itid, men jag så dum som jag är missar tiden. Men Lisa gull räddade mejj och frågade fredrik hur många poäng vi hade sammlat ihop så han gick iväg för att kolla de så jag hann in och satt på min plats när fredrik kom tillbaka. TACK!
Just nu sitter jag med läxor över knäna, nae men de känns så. Två läxor i engelska och en i matte, ååh.. Idag ska jag fiixa lite inför imorgon, då har vi vinteridrotts dag. Jag&anna har valt spa, där får man bada, basta och laga mat. Grejjen är väll den att vi ska vara kvar iskolan. Så dagen imorrn spenderas nog med mäst med anna, alexandra och agnes. De ska ju vara nior och åttor också så de är bäst att hålla ihop (; Va nära att få gå ensam imorrn och alla borde veta att jag hatar att gå själv men alexandra. Min räddare ställde upp att gå med jobbiga mejj imorn §. Nu ska jag återgå till läxorna, vi hörs ikväll beauties ♥





Kreta 09- stor saknad !

trött, tröttare,TRÖTTAST !

ååh gud vad jag är trött !!

Jag har just nu fixat linneas blogg: http://linneabejjb.blogg.se och så äter jag semla eftersom de är fettisdagen idag, så jag hoppas att alla sitter där hemma med en semla  i handen (!!) Ikväll SKA jag gå och lägga mej tidigt, jag har sååå ont i magen och vill att de ska gå över. Jag orkar värkligen inte skriva mer, men vi hörs i morgon.


God love´s everyone, except me.

hejsvejjs .

Idag är de tisdag och vilketjäkla drag de var idag ! Allt bah flöt på, först så vare fysik som jag värkligen var sämst på, även fast jag fattade de igår :o. Senare vare lite lektioner och sen slöjd, jag började att brodera nasse som kommer att ta hundra år, sammtidigt som jag hade lite roligt med anna, maria och lisa(: . Vid tre blev de att gå hem och var hemma vid halv fyra. Just nu sitter jag och webbar med anna för ovanligehetens skull § Vi pratar om de mästa och larvar oss !. Senare blir de att plugga ännu mer tyska och laga mat till mej och anton. Pappa åkte ner till malmö för att se på rammstein (y) Ikväll ska jag inte göra någonting bara vara hemma och slappa med mamma (a´. Vi hörs väll ikväll också, tyska glosorna väntar !

agnes visade mej denhär videon, jag tycker ni ska kolla. HELA!



måndag med äckliga pizzor och fysik.

hellu.


Idag är de måndag som ni då fick läsa i de förra inlägget. Skolan var ganska seg men ändo roande, på badet idag under den fria tiden vi fick pratade jag och anna ett välldigt viktigt samtal som jag inte vill gå ut med här ;) Haha, anna vet vad jag snackar om §. Sen blev de att gå hem till agnes med anna & agnes ofc. När vi väl kommit in ivärmen tog vi oss några mackor och satt vi TV:en. Vid sex tog jag bussen hem bara föratt de var så j*vla kallt ute. När jag kom hem vid sju hade anton satt in några äckliga pizzor i ungen men de fick duga som kvällsmat. Sen gjorde jag mej en varm kopp choklad och tränade på min fysik läxa. Även fast jag inte fattar vad jag ska plugga så... (; . Just nu ser jag på en film på tre:an och funderar på om jag ska lägga mej tidigare än vanligt ikväll ?, är sjukligt trött. Vi hörs imorrn.

Seg måndag.

good morning sunbeams.

Har ni sovit gott ?, de har jag iallafall .
Jag har precis ätit frukost och fixat mej, sitter just nu och chattar med agnes& ser på tv, haha de äe timmy turner på nickelodeon. höhö (: ska snart till skolan -.- . I eftermiddag händer INGENTING ! öken måndag, ae nu ska jag dra mejj mot skolan. Vi hörs ikväll.

frusen framför wallander

hejj.

Ser just nu på wallander- bröderna. Även fast jag redan sett denhär filmen så måste man ju ha lite tidsfördriv. Jag var ute och gick förrut oh när jag kom in frös jag som in i helvete ! så jag tog en vaaarm och låång dusch, när jag kom ut frös jag ännu mer men ändå, de var varmt för stunden. Imorrn äre skola och bad ;q härligt, som alla vet att jag tycker(y´ Nae nu ska jag återgå till wallander och krypa ner under täcket. Sova = världsbäst §. Vi hörs imorn, får se om jag kan klämma iväg ett inlägg imorrn bitti, jag kan inte lova något ((:


 

jag ser töntig ut !


jag har..

..Tyska prov på onsdag som ja värkligen övat på. *HOST* Jag kommer fan kugga. ae, jag känner mejj helt körd nu aso .//: typ 50 glosor inklusvive die, der och das :'(. Jag är sämst på att planera in läxor och shiiet. Och så har man fysik läxa te tisdag och engelska till fredag . vilket helvete aso.. Nae nu väntar tyskaglosorna med nöjje. Vi hörs sen


 

grymt söta smycken.


GLAD ALLAHJÄRTANS DAG !

Ja, rubirken säger allt, idag är de allahjärtansdag. Kom hem från min kusin för ett tag sedan, trevlans (: just nu gör jag ingenting, väntar på att mamma ska börja med maten för jag är dööa hungrig. Imorgon är de skola igen kanske inte de roligaste direkt menmen. nästa vecka är du ju sportlov så de är bara köra på, en vecka till i skolan kan väll inte  vara så farligt. Min kusin fick ju en kamera igår, så vi gick ut och fotade lite där jag fick stå som modell. Jag blir sämst på bilder, ärligt talat. men de blev ändo ganska lyckat, ni får se dom sen när min kusin orkar lägga in bilderna på datan. Nae jag har väll inte så mkt mer att säga här, jag skriver sen ikväll också. Jag får önska alla en trevlig alla hjärtans dag med era nära och kära.

hos moster & kusin..

hejj igen.

jag har nu har jag fikat och ätit god mat. Jag har ju ändo varit soccial i ett par timmar så jag belönar mej med att blogga (: Totte (min kusin) fick en systemkamera av oss ::D & han blev nog glad eftersom han springer runt och fotar hela tiden. Ikväll måste jag ge mejj själv detta tragiska besked: alva, ikväll kan du inte se melodifestivalen :( . Men äsch, ded är bara en melodifestival ? Jag sitter just nu med min mosters tröga dator och inte min egen finfina lapptop :/ Jag glömde den hemma.. Idag fick jag min allahjärtansdagpresent (långt ord :s) av mamma, de var en BH och tre trosor (y) jag är bara för snäll som får presenter (a´ A,just de. min mobil är urladdad och jag har inte tagigt med min laddare !! undra vad mer jag glömt, vi får se när jag vaknar och ska fixa mejj imorgon :D Jag har väll inte så mkt mer att säga. mer än att jag är trött och utråkad . Vi hörs kanske senare..

Grattis EmmiiZ på din 14-årsdag !

hej bloggen


Idag är de lördag och jag ska snart hoppa in iduschen och göra mejj redo. Vid fem ska vi åka in till min kusin som fyller 20 [egentligen imorgon men ändo ;)], grattis §. Vi ska sova kvar där så jag passar redan nu på att önska alla en trevlig allhjärtans dag i morgon. Uppvakta dom ni älskar riktigt mycekt nu ! Idag fyller emma söötis år. Hela fjorton år ! nu kan man värkligen säga att vi varit vännner halva våra liv ;') Emma, ett stortgrattis på din dag ♥ . Idag ska jag kanske vara med agnes en stund också, får väll se vad vi gör. de blir ju bara en snabbis så inget märkvärdigt står väll på listan ? Aja, webba med agnes till halv tolv igår, sen drog jag täcktet över huvudet och sommnade, sköönt. De känns som om veckan tagit hundra år. När folk pratar om vad vi gjort imåndags känns de som om jag gjorde de för två år sen :o ? Just nu sitter jag och lyssnar på smurfarna och ser gamla barnminnen i huvudet. aw.. Ojj är redan klockan halv två ?! vi hörs efter min dejjt med duschen ;)) .




BARNDOMSVÄN :') ♥

ae fifan vad roligt :'D

..

LÄMMNA ALDRIG AGNES OCH ALVA MED ETT GLAS OCH TVÅ DATORER MED WEBBCAMEROR !!

kort inlägg mellan let´s dance.

hej mörka fredagskväll !

Jag kom precis upp från matbortdet där de blev kött med stekt potatis. mums... Just nu ser jag let´s dance och webbar med agnes (: är ni överasskade ? , haha inte jag. Sedan jag skrev sist har jag inte gjort mycket mer, bara sitter här och låter tiden rinna förbi. jag har ju städat lite och lagat mat, men mer har de inte blivit. Jag har inte mkt mer att skriva nu. Haha, skrattar för mej själv åt de roliga dansparen.


helg-städar..

har precis helg-städat klart såhär ser de ut. då och nu:

trög lärare talar ?! :s

hellu.

Idag är de äntligen fredag (y) Skolan var helt okej idag faktiskt ganska rolig. På fysiken så märkte vi lärarens ord hela tiden så han bah: När jag gick i skolan, då sa våran lärare att han skulle säga tre saker. Och han höll upp fyra fingrar, så vi satt där och undrade varför han hade fyra fingrar uppe i luften. Haha. Vi bah: ja och sen då ? . Fast de han sa var själva poängen och han tyckte att han var jätterolig. :s. Sen vare SO sista lektionen, vi fick typ gelehjärtan som man alltid får nu vid alla hjärtans dag , sen blev anna sötis ledsen så jag hängde med ut och vi satt och prata i korridoren typ hela lektionen. Jag blir ledsen när du är ledsen. därför finns jag alltid här för dej älskliing §. Vid två var dagen slut och jag gick hem. Väl hemma fixade jag lite på bloggen och tittar nu på tv, sammtidigt som jag chattar med agnesbooi (: . Vi hörs ikväll..♥




© by alvagöjefors.

Jag tycker ni ska kolla bloggen.

Jag har fixat annas blogg nu: http://annamariahelen.blogg.se .  


FÖRE ALVA:




EFTER ALVA:



fast headern har anna sötis gjort själv ;;) §

Nyårslöfte ?



vad tror ni ? klarar jag mitt nyårslöfte, ska jag klå 200 inlägg innan 2010 äe slut. Jag är redan uppe i 148. bara 52 inlägg kvar. Okej nu är de bara 51 med dehär inlägget ;) ni kanske märker att jag pluggar matte, smart som jag är .. Vad tror ni, är nyårslöftet snart klått ?




pluggpluggplugg..

halloa world (:


just nu sitter jag och pluggar matte. Har bara några tal kvar, även fast de känns som om de ska ta hundra år /; Sen ska jag läsa igenom en engelska text som jag ska kunna återberätta imorgon. Inte lika farligt ;). Idag hände de inte mkt i skolan, bara de vanliga. Återgår till matteboken med de krångliga talen....


see you.




stan med agnes, igen .

hellu (:


jag skriver lite snabbt nu imellan andraavenyn. Idag var de en helt vanlig skoldag och sen drog jag och agnes in till stan. Jag köpte örhängen med små tårtor på och ett läppbalsam i from av en kaka på bikbok :) agnes, som vi egentligen åkte in för att hon skulle köpa en mössa kom hem tomhänt ;;D Sen blev de hem, kom innanför yttedörren vid 7 och då fixade jag lite hemma. Sen kom linnea som ska sova här inatt eftersom hennes mamma inte är hemma och så. Nu ska jag återgå till andra avenyn. Trevlig kväll.  

Seg på morgonen !

hejj jordinvånare.

Jag bloggade inte igår. Men de hände inte något speciellt direkt. Jag satt hemma hos linnea och fixade mina naglar som blev sämst /: Sen blev de hem och duscha för jag frös nästan ihjäl, brrrr. Idag ska jag VÄRKLIGEN lägga mej tidigt eftersom jag är så himlaa trött på mornarna. Idag då, inga sådär speciella lektioner utom slöjden, jag blev klar med min provstickning ;D och så gjorde jag en present till MIN kusin som fyller 20 på söndag §. Sen på slutet av svenskan var de elevråd, vi fikade med massa kakor och saft, mysigt. Jag, bra som jag är slapp språket bara förde. Sen var de att gå hem i snön. Och nu sitter jag här och väntar på att anna, lisa & agnes ska logga in på msn. Ska snacka med anna och lisa om hur jag ska fixa deras blogg. kolla den också: http://gullefjunarna.blogg.se . Och med agnes måste jag prata om imorgon, då vi drar till stan igen ;)§. Nae nu ska lyssna klart på bob marley och träna glosorna till tyska provet. Vi hörs .♥

mobiltelefoner och paint.

alva goes bäst on paint (:




alltså min mobiltelefon suger värkligen. ååh vad arg jag blir på att jag inte får en ny !

SPIDERMAN 3 !

mina hej börjar bli tråkiga.

Jag hittade emma som inte alls var spårlöst försvunnen utan bara ute på prommenad ;D Så jag var med emma och vi var ute och gick. Sen skulle jag äta, de fick bli kebab eftersom pappa jobba och mamma var sjuk. Efter maten blev de att städa undan på rummet, bytte lakan och dammsugade hela rummet. Känner mej riktigt duktig och man ser skillnad. :D(y) . Sen blev de att ta upp massa urväxta kläder till myrorna och möta upp linnea samtidigt. Nu sitter jag här med chipspåsen öppnad och väntar på att spiderman 3 ska starta. Hejjsvejjs :)





ha en trevlig söndagskväll.

ett grattis till syssling .

hejj sverige.

Jag vill börja inlägg med ett grattis i efterskott till min syssling. Hoppas du fick en underbar dag igår. Älskar dej hjärtat.

Idag är de söndag, absolut den tråkigaste dagen på veckan. För på söndagar vet man alltid att helgen är slut och att de kommer en ny vecka full med problem. Dagen i allära skulle spänderas med emma men hon är spårlöst försvunnen ? :oo. Så dagen får väll bli här hemma, mamma är sjuk och pappa drar och jobbar vid 5. Ikväll blir de myys framför TV:EN med poppcorn och spider man 3 som går på tv:en, I know no lifer. Men vafffffan ska man göra egentligen ? . Upptaderar i kväll också .





" i love you, te amo , ich liebe dich "

vilken ska jag välja ?

okej, nu får ni bestämma. Vilken header ska jag ha ? Eller finns de någon som kan hjälpa mejj för attt fixa en fiinare ? §

den jah har nu :



eller denhär:



tacksam för svar.

naglarna är sämst -.-


ja, som jag sa förut skulle jag fixa mina naglar med mamma, båda fick damp efter tredje nageln eftersom allt bara blev fel, trejde nageln hamande till och med snett. Jag fick äntligen bort två men behöll en. Visst de ser helt cp ut men ändo måste jag bli van. Mamma tyckte att ja skulle vänta med de andra naglarna, äsch. Kanske behöver någon som värkligen kan de där med naglar som kan hjälpa mej. Här är bilden:



shopping med agnes .

hejj igen.

Nu har jag kommit hem från stan, och de var jätte mkt folk kan man ju säga :) Just nu sitter jag och ser på jungel gorge med agnes :DD . Här kommer grejjorna jag köpte på stan.



en tröjja från bikbok . 200 :-




nagelkit från åhlens, 150 :-



concealer mousse från åhlens, 85 :-



Läppbalsam i form av en diskokula från H&M, 30 :-



necessär från H&M, 70 :-

Och en ny BH fast den ska mamma köpa på måndag ;) .

Ikväll blir de att fixa naglarna och se på melodifestivalens första deltävlingen med en massa godis, mysiiigt. Nu ska jag sluta skriva och vara lite social med agnes. Vi hörs (:

Snabbt inlägg!

hejj..

De blir ett kort inlägg nu innan jag ska röra mejj mot bussen. Idag blir de stan med agnes § . Ska köpa in lite nytt som ja kanske visar sen. ikväll händer de inte så mkt, vet inte om agnes oh ja kanske fortsätter att vara efter stan ?, vi får se. Som sakt blev de ett kort inlägg med inte så mkt intressant i. De blir ett bättre ikväll, Lovar ! Hörs .


" jag ska vara lyckligt så länge de är gult "


fika med farmor.

tjenatjena !


Fredagen börjar lida mot sitt slut men här kommer ändo min kortfattade dag.

De blev inge bad. Skönt de eftersom jag låter som en gammal död kråka, haha . Farmor och jag gick upp till fiket och fikade . möösigt , sedan kom agnes och svängde förbi. Hon skulle åka tåg upp till nyköping så hon passade på att träffa lilla moi :) § . Sen gick jag och farmor hem och hjälpte pappa att skotta. Han höll nämligen på att skotta bort snön från farmors garagetak så vi hjälpte till. Sen kom farmors kompis med sin traktor och tog bort all snö. Sen lagade jag och farmor mat, de blev potatisgratäng och kött. vid sju kollade vi på tv och vid 8 gick jag hem. Webba med agnes like always och så såg jag på let´s dance . Nu ser jag på solsidan och laddar inför morgondagen, som spänderas med agnes inne istan. Måste ha lite nytt i garderoben. Vi hörs i morgon. 



Björn skifs - I love it !

hejj .


nu sitter jag här i min säng och vakande för någon timme sen. Väntar på att farmor ska ringa med ett besked. Vill gärna veta snart vad fredagen ska ägnas till. Jag måste också säga att jag saknar min agnes mest just nu. Känner mej ganska elak eftersom jag bara drog efter skolan, för att jag var så himla trött på en person just då.. §


Just nu lyssnar jag på björn skifs, I LOVE IT ! Hans låtar får mej att varva ner . Ska försöka gå ner och äta lite frukost snart. Vi hörs senare sen  


ALVAS RULES: FREDAGAR SKA INTE SLÖSAS BORT !



han är ju bara för bra !
|
|
|
v



?

vafaan gör jag ? :

 


agnes sööt !

Du kanske borde vara tyst istället !

hej jordens alla vackra invånare.


Jag har hoppat över att skriva på några dagar men jag har faktiskt lämmnat datorn åt sidan nu. De har varit sådant himla snöoväder. Jag blir nästan helt galen på de. Att få gå ut och skotta undan flera meter snö, okej jag överdrev nog lite nu men de är himla jobbigt. Idag var de ju sista dagen iskolan. Även fast dagen innan helg brukar gå så himla snabbt så har dagen bara slöat sej iväg. När den äntligen tog slut strässade jag och linnea hem. Vi pratade lite om allt mellan himmel och jord och sen skulle jag hem lite fort oh sen till linnea. Där hjälpte jag henne att packa för att hon skulle till stockholm idag. Sen gick vi upp till tågstationen oh vänta på tåget. När tåget kom sa vi hejdå oh mamma kom. Vi gick in på konsum oh handla lite. Sen gick vi hem och började laga mat. Under tiden ringde jag till farmor, eftersom vi har studiedag imorgon så vet jag inte vad jag ska göra så jag ringde dit. samtalet blev väll ungefär såhär :

Jag- farmor, vad ska du göra imorgon ?

Farmor- Jag ska väll inte göra så mycket i morgon, varför undrar du ?

Jag- Jo, jag tänkte om vi kanske kunde åka in till badhuset i morgon ? . SNÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLLA .

Farmor- Jag vet inte, kan jag höra av mej imorgon ?

Jag- javisst. hejdå

Farmor- hejdå.

Nu får vi hoppas att farmor får lite eld i baken att åka och bada. Nu sitter jag och webbar med agnes (någon som är förvånad ?) och ser på Made in sweden.  Vi hörs imorgon .






En vän behövs alltid. Och jag är glad att jag har dej. §

TE, blodapelsin och kex = I love it !

hejj mitt vinterland :D


Idag är de måndag igen. ae, ja har jätteont i halsen värkligen!! inget roliigt :(
äch, shiit same. Idag var de skola då. Inge speciellt med de utom att de var bad sista lektionen. ååh. Så jävla roligt vare att bada aso :') . Sen efter skolan blev de att gå hem med agnes & linnea. Vi hade snöbollskrig oh jag ramalde tre gånger ._. . Sen gick jag och agnes in hit oh vi satt vid datorn, Vid 6 skulle vi äta oh vid sju åkte hon hem :/§ efter de satte jag mig här med en kopp te, kex och blodapelsin. Just nu webbar jag med agnes och ser på spårlöst. Laddar upp batteriet inför imorgon. Inför en ny skoldag full med problem. Nae nu måste jag springa ner oh hämta glosläxorna och logga in på glosboken.se . Vi fick engelska läxan idag oh man har 15 glosor tills IMORGON :OOO. Najj nu kan ja inte sitta här mer. hörs imorgon...




it´s called love <3
RSS 2.0