VALBORG

Drar och träffar vännerna nu. Vi hörs kanske senare


ååh..

Jag smälter! fifan va snygg ! Ja döör. ♥♥

IT´S TIME TO ROCK THE WORLD

Hellu.

Idag är de FREEDAG och valborg. Skoldagen var oerhört rolig, bästa tjejorna har man runt sig hela tiden. Maria jag älskar våran humor ♥, och fysiken blev bara bäst. Har aldrig haft så roligt på en sådan lektion som jag hade idag. Sen cyklade jag hem i solen, med världens huvudvärk. Gick till linnea sen, vi gick upp och köpte glass. När vi var på väg tillbaka hem började de regna. Himla skit, nåja. Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, vi ska äta grillat med bakpotais, mumms. Sen åker vi till stavsjö för att "sjunga in våren" ;s. Jag ska mest träffa vänner ohshiit. Måste säga hej till min lärare Cecilia som läser min blogg, hihi.

Ingen ström! :O


VI HAR HAFT STRÖMAVBROTT!! i kanske 4 timmar ?. Usch, ingekul. Jag troddde ju att vi skulle va utan el i flera dagar. Haha, jag är alltid extra över dramatsik. Hela krokek var utan el. Mae vi släpper de. Kom hem från stan strax innan sju, vi började med maten och eftersom vi inte hade el så sket jag i att plugga på glosorna i engelska tills imorgon. Strömmen kom nyss tillbaka och man hörde skrik från hela gatan: Ja strömmen är tillbaka! Hihi, vilka goa grannar man har. Nu ska jag ta itu med englskaglosorna. Vi hörs i morgon.

Just nu: saknar jag min pernilla sjukligt mkt /: ♥



(dra åt h**vete strömavbrott!)

please, don´t live me.

hej vackra läsare.

Idag är de torsdag och dagen känns oehrört bra. Vi hade so, svenska, matte, a-tid och idrott. På svenskan skrev jag ut min uppsats, den blev då sex sidor lång men ändo helt klar. Dagen iskolan var ändo helt okej, ganska rolig. Jag cyklade hem vid tre och hann ikapp Marcus, vi snackade om allt möjligt. När jag kom hem tog jag en macka och nu sitter jag här. Pappa och jag ska in till stan sen, vi ska hämta mami och handla mat. Vi hörs sen (: ♥



ansiktsmask.

Sitter med aniktsmasken på och väntar på andra avenyn. Njuter av doften av masken, de luktar chokladpudding, om de inte vore farligt skulle jag nog försöka ta ett slick (; haha skojja. Nu ska jag åter gå till arga snickaren och vänta på att klockan slår nio :D ja juste, kom på att jag blev helt klar med min uppsats igår, den blev 12 sidor lång, hiih.

Nae vi hörs imorgon, sleep well. ♥


Jag som 18-åring ? :O

Hej sötisar.

Idag är de onsdag, super skönt, snart helg. Idag var alla sjuorna i boda. Vi skulle göra en massa sammarbetsövningar i olika lag. Helt okej dag faktiskt, mycket skratt och men dåligt väder. Sen när skoldagen slutade vid halv två, så gick jag och agnes hem till henne. Jag bytte om och sedan gick vi till bussen. Väl på bussen träffade vi, Noah, Ida, Pontus och Christoffer. Ida och Noah åkte inte så långt så de var jag, agnes, pontus och crhistoffer kvar. Haha vi skrattade mycket och sura miner blev de en hel del (; När jag och agnes kom till stan gick vi upp till mamis jobb föratt hämta mina pengar. Sen drog vi en vända på stan och hittade de vi skulle ha, agnes köpte ett par nya mjukisbyxor lite annat smått och gott. Jag köpte tre ansiktsmasker, två med choklad och en me jordgubb. Haha, när vi gick där och kikade i massa affärer frågade en kille som kom från 3 om han fick ställa en fråga. Jag sa såklart ja, och frågan löd: Hur gammal är du. Jag svarade, 14 ( blir de om 6 månader :D) Då sa killen lite skenerat: jasså, vi frågar bara dom mellan 18 och uppåt. Jag och agnes gick därifrån och efter ungefär fem meter var jag tvungen att fråga henne: Hur gammal ser jag ut att vara egentligen ? :O. Hahahah. Jag och agnes stannade till vid Mc donald´s där jag träffade bästakusinen, aww. Hade inte träffat honom på sjukligt länge. Vid fem tog vi bussen hem med mami, och när vi kom hem väntade maten på bortet. Potatismos, mums. Nae, nu ska jag plugga på tyskan och dra på mej en ansiktsmask, vid nio väntar efterlängtade andraavenyn. Vi hörs !


Du gör mig lyckligast i världen.

Hej alla underbara läsare!

Idag är de tisdag och dagen har varit sjukligt tråkig, vi hade fysik, teknik, so, engelska, tyska och kemi. På kemin fick vi ha a-tid istället, då kom de två personer som skulle interjuva dom som ville om sexualkunskap. Haha, jag, anna och lisafisa hängde självklart på. Fast man snackade bara om saker man redan visste och ja massa skit. Sen cyklade jag hem i de otroligt underbara vädret. När jag kom hem tog jag en macka och satte mig här, ska snart upp och möta mami, vi ska stanna och handla grejjor till imorgon. Då ska vi vara vid Boda hela dagen, göra massa sammarbetsövningar, ae you know . Idag ska jag värkligen skriva klart min uppsats ! Den är ju till på torsdag så de är bara att börja, har bara lite att skriva på den eftersom jag jobbade lite på a-tiden också. Mae jag tycker de räcker såhär, ja vet inte de kan bli ett inlägg senare.




ja jag vet, ni älskar cam bilder.

ain't no mountain high enough


hello maan ihmiset


(Alla som bor i Finland borde veta vad jag skrev högts upp :D)

Idag är de Måndag, veckans allra tråkigaste dag. Skolan var som vanligt, lugna lektioner och äcklig skolmat. Jag kom hem vid tre, och då satte jag mej här. Just nu webbar jag med annis som äntligen fått tillbaka sitt internet, har saknat våra små videosamtal, jag ska snart börja på min svenska uppsats som jag redan kommit åtta sidor på.  Den ska vara renskriven på torsdag så de är väll bara att sätta igång. Sicken tur att jag älskar att skriva :). Jobbiga skola, jag har faktiskt varit duktigt och skrivit upp allt som måste göras i veckan på en lista. Ska ta några saker per dag så de inte blir sådär stressigt, nae vi hörs senare. Uppsatsen kallar !





FLORENCE VALENTIN.

jag älskar denhär låten, man blir bara så glad av den och jag känner sommarkänslor. Dels föratt dom sjunger på allsång på skansen och för att jag och mamma lyssnade på denhär låten i sommars i bilen. Sommarvärmen måste komma snart, PÅ RIKTIGT

I ibland berget av kakor.

Jag passar på att skriva mellan alla små bakverk. Jag och mamma håller på att baka, vi har redan gjort ett berg av bullar, muffins och drömmar. Vi ska snart börja baka hallongrottor också. Haha vi kommer ha fika för hela året (: Jag städade klart på mitt rum förut, de känns så bra när man vet att de är frächt och inte massa dammråttor över allt. Nae vi hörs sen, mamma ropar.

"Jobba" hemma ?

Nej de måste jag absolut INTE. Jag måste bara säga detta för de känns som om många kommer börja undra snart. I nästan alla inlägg står de ju att jag ska laga mat eller diska, och nu säger jag detta så inte alla börjar undra om de är så att jag måste "jobba" hemma. Jag och min sotrebror har kommit överens om att  jag lagar mat får han diska och tvärt om, så har vi gjort länge och ibland lagar ju mamma och pappa mat så då får jag och min storebror komma överns om vem som ska diska. Haha, lite komplicerat men nu vet ni. Så ni inte börjar tro att jag bara måste jobba hemma. Hihi, vi hörs senare. Nu ska jag börja med min städning på mitt rum, mina små inneboende ska bort. Adjös dammråttor! :D

STRETCHA STIG ! HAHA

LIFE IS EASY IF YOU WEAR A SMILE,

Hej solstrålar !

Idag är de söndag och jag säger som alltid, dags att ladda upp batteriet inför skolveckan som startar i morgon igen .. Äh skitsamma, de är nu nästan bara sju veckor till SOMMARLOV! Gårdagen med bästavän var sjukligt rolig, de är svårt att beskriva våra dagar, men jag kan ta de punkligt (på ett ungefär)

- Affären, köpte ingridienser.
- Hem till agnes, börja baka cupcakes
- DISKA -.-
- Fika
- Fortsätta med våran familj på Sims.

Jag hoppas ni hängde med. Jag åkte hem vid halv nio, stannade till på konsum för att köpa godis. Väl hemma såg mami och jag på Luftslottet som sprängdes, sista delen. Vi hade ju redan sett den på bio men ändo. Sedan gick de någon skräckis på TV men så rädd som jag är stängde jag av TV:en och gick upp till sängen istället. Vid ett åkte mamma och jag in till stan. Vi hämtade pappa som hade varit på klassåterträff, när vi pratade med honom påväghem tycktes de som om han hade haft de jättetrevligt (: Vi kom hem vid två och då gick jag och la mej för andra gången.

Idag vaknade jag klockan nio, visste nämligen inte om jag skulle hänga med till farmors sommarställe. Jag stannade hemma, funderar på att gå ut och sätta mej i solen. Vi hörs senare ^^




trött och nyvaken

..

NU DRAR VI ! HEJDÅ, HÖRS SENARE!

GOD MORGON !

Har ni sovit gott ? , de har jag.

Igår såg jag på så ska de låta med familjen, haha. Sen såg jag på disturbia, jätteobehaglig värkligen. Den handlar om en kille som slår sin lärare, då får han tre månaders husarrest så börjar han spionera på grannarna.Sedan börjar han misstänka att en granne är en seriemördare. Skitläskig, USCH! Jag sommnade Vid tolv och vaknade upp vid tio, är fortfarande sjukligt trött. Snart ska jag duscha, funderar på en med iskallt vatten för att piggas upp lite, låter de inte härligt ? :D När jag är klar så ska jag dra till BÄSTAVÄN. Vi ska baka cupcakes (igen) Hoppas på att dom blir bättre denhär gången, hihi. Nae men vi hörs sen innan jag sticker.





I will always love you !

:O




vad är de han ska rita egentligen? (;


FOLLOW ME EVERYTHING IS ALRIGHT


HEJ VÄRLDEN!


Idag är de äntligen FREEEDAG ! Skoldagen var helt okej, oroade mej inte ett skit för alla lektioner. Ha, inte om man heter alva och pluggade i tre timmar (; Nåja. efter skolan cyklade jag hem, passade på när de var soligt. Väl hemma fick jag sitta på trappan och vänta. Hade nämligen glömt nyckeln HAHA. Pappa dök i allafall upp efter en kvart sådär (?) Jag webbade lite med agnes och sedan såg jag på en grymt kul Harry Potter parodi, nog den roligaste jag sett. Ett citat av snape : Men de jag hatar mest med dej Harry, de är dina jävla glasögon. Hhihi. Sen blev de upp och möta mamma, vi stannade och handlade lite saker till maten. De blir nämligen pastasallad, hur gott som hälst! Just nu sitter jag ihop kurad i soffan och  tittar ut på vädret, de ösregnade förut. Nu har de saktat ner lite men de är fortfarande mörkt. Ae vi hörs senare sen (:

åååh skit såg.

Skut mej!

Jag blir helgalen, försöker jobba med mina läxor men de är inte lika lätt när maskiner dånar i hela huset. Pappa håller på i badrummet och jag har tagit på mej mina "SNYGGA" hörlurar för att lyssna på musik med högsta volym. Har till och med förflyttat mej ner till köket för att jag trodde ljudet inte skulle låta lika mycket !

För att få bort odljudet lyssnar jag på jasvär världens bästa låt :

FOLLOW ME ! Jag älskar´n.


I will love you until my heart stops beating



hellu.

Idag är de torsdag och snaart helg. Jag är värkligen trött på allt, på skolskiten och pluggandet. Även fast skolan var helt okej idag så har jag ändo massa läxor, fysik matte och engelska. Nu har jag precis ätit, de fick bli fetmat. Kebabtallrik, gillar de faktiskt inte sådär jättemycket, men vad skadar de att äta de någon gång IBLAND ? Hihi. Somsagt var skoldagen helt ok. Jag, annis och Lisafisa skulle åka hiss ner till våningen där fyrorna går (under oss) med en TV. Hissen var serriöst as läskig, trodde vi skulle fastna och massa grejjer. Usch, de gör jag aldrig om. Just nu diskar jag lite och ska snart börja med läxorna :(:( bättre sent än aldrig.
Vi hörs kanske senare.





when I said I love you, I mean it

hej.

Först vill jag säga GRATTIS TILL EBBA SOM BLIR 14 IDAG :))

Och sedan vill jag säga att ja är ledsen att de inte blir så mycket skrivande om "dagarna" direkt men de är så mycket iskolan. Jag vet att jag säger de hela tiden, men som mina duktiga (hoost) pappa säger: ärlighet varar längst (; Idag är de tisdag och jag har haft fruktansvärt ont imagen hela dagen men stannade inte hemma. Dagen var lung och gick ganska snabbt, vi hade lektioner som kemi, teknik, fysik, svenska och språk. När jag kom hem satte jag mej vid datorn och bara tog de lungt, hade en tanke på att gå ner till farmor men jag orkade inte. Just nu webbar jag med agnes och samidigt funderar om jag ska öppna tyskaboken eller följa alicias råd
jao..spanskaläxa, fysikläxa, engelskaläxa.....jag tar det bara liite senare ><
haha. ae vi hörs imorgon.




skriv en person..

.. som du älskar med hela ditt hjärta - min familj
.. som får dig och le när allt känns tungt -  agnes
.. som är den omtänksammaste du vet - jennifer
.. som är din älskling - han..
.. som är en bästa vän - agnes
.. som är väldigt snygg - Maria ! de snyggaste jag vet (;
.. som har bäst humor - Lisa
.. som är den galnaste du vet - anna! helt klart.
.. som är underbar - Emma
.. som du kan prata om allt med - mor
.. som är din bästa barndomsvän - emma olsson, helt klart<3
.. som du saknar - syssling och  6a
.. som betyder allra mest - my familia
.. som du har spenderat mycket tid med -  Jennifer
.. som du tycker är en bra vän - elin (:
.. som du har sportat med -
.. som du skulle vilja krama just nu - Emma !
.. som du inte träffat på länge - grandma
.. som du har träffat idag - matteboken -.- 
.. som du ska träffa efter du gjort klart listan - duschen :D


lagar pannkakor..

jag vet, de är inte torsdag men de fick bli pannkakor iallafall. Eftersom vi inte har någon pannkaks maskin eller vad man nu ska kalla de (agnes har en sådan;) så tar jag den gamla vaniliga varianten. Stekpanna och spis. Funkar lika bra de, om inte bättre ?. Nåja, nu ska jag fortsätta med stekningen och lyssna på ted gärdestad. Underbara låtar han har gjort, LEV I FRID ! . Vi hörs senare sen..


(mami´s julklapp från moi, sweet med lila )



alva ♥ teflonpanna :D

HAVSSALT I GLASS ?!

måste säga att glassen magnum gold är as god.

Har gått och funderat på hur den ska smaka. Eftersom destår att de är havssalt i den, och nu när FOKI lagt upp ett inlägg om att den inte smakar salt så var jag tvungen att testa den. De ser ut som den är målad med gudsprayfärg (?) men den är jättegod. Ni måste smaka, perfekt till sommarvärmen :D

jag älskar dej.

därför att när livet sviker, så finns du alltid där för mej. Jag älskar dej mest, glöm aldrig de bästavän !


känn en doft av kärleken, den sveper tyst förbi.



aloha amigos.


Idag är de söndag och de är sjukt hur fort helgen går. Åt nyss upp maten, de fick bli spaghetti med köttfärssås. Idag har jag inte gjort någoot, var hemma hos linnea förut. Vi såg bara på beck innan jag gick hem föratt äta. Resten av dagen ska jag ladda upp batteriet och göra lite matte, de är saker som måste göras.

Gårdagen:

Igår cyklade jag hem till bästavän vid tvåtiden, vi gick ut på den stora bryggan vid vattnet för att ta fotton. Jag visar de sen. Efter att vi fryst häcken av oss eftersom de blåste så mycket gick vi tillbaka till agnes och bakade chokladbollar. När vi bakat klart kastade vi oss på cyklarna och cyklade upp mot ett dansställe där vi satte oss föratt mumsa på chokladbollarna. När vi åkte tillbaka till agnes började vi spela sims, hahah våran familj blev göörbra. Vid halv åtta åkte jag hem och åt mat, sen såg jag på tv resten av kvällen, innan jag somnade vid 1.

Nae nu ska jag öppna matteboken och setill att få något gjort.


let's go crazy in the big city

hellobabe´s .

Just nu sitter ja och rockar loss till magnus uggla, jag får alltid sådana känslor när jag hör hans låtar. De känns att de ska bli sommar snart. Jag är jätteorolig fördedär med vulkanen, dendär som släpper ut en massa röken. Undra vad som kommer här näst ? Imorse hade jag ingen vilja att gå upp ur sängen, för utanför fönstret var de regn/snö. Usch, de gillas defenitift inte ! Jag blir så arg, tur att de var varmt och soligt påväg hem från skolan. De kanske inte blev sådär "as" kul inlägg men jag måste ta itu med disken min älskade familj lämmnat efter sig. Äsch jag har iallafall UGGLA, han kan hålla mej på humör. Vi hörs antigen senare eller imorgon.

ALVAGÖJEFORS EFTERLYSER ANNASÖÖÖTISADOLFSSON! .

livet är inte alltid en dans på rosor.

Hej bloggen.

Just nu sitter jag i skolan med annis, lisa, maria och alicia. Vi har tema dag idag och vi har valt foto, så vi håller just nu på med collage. Jag är klar med mitt så jag väntar på att de är dags för lunch. Är döö hungrig. Idag är de fredag så de blir att ta de lungt ikväll. Men ja måste sluta nu, vi hörs senare sen .

låt tanken flyga fritt som fågeln.

Hei !


Idag är de torsdag och bara en dag kvar till helg. Skoldagen var speciell, först åkte alla sjuorna in till stan. Vi gick först en promenad runt strömmen och sedan fick äta lunch. Jag och EmmiZ åt i GLASKUPOLEN, de fick bli tacotallrik, dö gott. Sedan gick vi och köpte godis. Vid kvart över elva skulle vi träffas utanför muséumet för att se på film. Filmen var PRINSESSA, av tehresa fabrik. Den var otroligt bra och man kan ju säga att jag kännde igen mej själv. Om att vara större än de andra, men är man värkligen mindre speciell då ?. Skoldagen slutade (för oss som stannade istan) vi ett. Då gick jag hem till min moster. Vi satte oss och fikade lite på balkongen i solen (: Efterde gick vi ner en sväng på stan. Jag behövde ha nya skor, och nu har ja ett par ! Skönt, jag slängde de andra, tyckte de kunde fara åt h**vete. Haha. Nu sitter jag här vid min moster låne dator, och vi ska snart börja med maten. Hon har lovat att de ska bli blodpudding, ååååååh vad gott ^^. Mamma kommer föratt hämta mej vid 9-10 tiden, så vi kanske hörs senare.

Jag verkligen älskar denhär låten!



Himlen är oskyldigt blå,
som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
rår inte stjärnorna för.
Älskling jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat oss in i en vrå,
är himlen så oskyldigt blå.


Ibland vill jag ta steget ut, och bli fri.


эй


Nu har jag inte bloggat på ett tag. Men skolan har ju börjat, och jag har läxor nu första veckan. till idag hade jag tillexempel Kemi läxa, och snart ska jag ta itu med tyskaglosorna. På torsdag ska vi på skolbio, vi ska se på PRINSESSA. Jag har velat se den filmen jättelänge. Efter "skolan" på torsdag ska jag hem till min moster och sen ska vi gå på stan och jag ska inhandla ettpar nya skor!! Just nu sitter jag och webbar med annis och vi pratar om allt möjligt, jag läste upp min dikt om min mormor för henne och de fälldes några tårar:') Ae jag skriver imorgon igen, för nu måste jag öppna upp tyska pappret och börja PLUUGGA!


hold me and don´t let me go

hejsanhejsan.

Just nu sitter jag med hårfärg i håret och de SVIDER !! Ska ta ut de om tjugo minuter ungefär, hoppas på bättre resultat. Idag blev jag väckt av pappa vid nio, skulle duscha och fixa mej innan vi åkte in till stan för att hämta min moster. Sen åkte vi vidare mot Linköping där vi åkte mot Ikea, vi klev innanför deras dörrar vid elva tiden. Då gick jag och min moster och storsade. Vi åkte hem vid två och stannade till hos min moster på fika, sen blev de vidare mot bauhaus. Vi kom hem vid fem och då rensade jag på mitt rum och ställde upp de nya jag köpt. Nu sitter jag här och ser på Wallander och snart ska hårfägen ur. Imorgon är de skola igen, ganska skönt endå. Nae jag ska inte skriva mer nu ikväll.



är de bara jag eller har jag hårfärg på örat (;

Why can´t we just be friends ?

hellu. (̾●̮̮̃̾•̃̾)

Igår såg jag ju på Så ska de låta, efterde såg pappa och jag på Blade, ni vet dendär filmen om en man som föds till en vampyr och massa skit. Den slutade vid tolv och då gick jag upp och la mej. Idag är de lördag  och jag vaknade vid tio och idag är de näst sista dagen innan skolan börjar. ååh jag vill inte tillbaka, jag vill inte. Dagen än så länge har bara varit låångsam. Först kom min farmor & hälsade på, vid tre kom min syssling och hennes föräldrar. Dom åkte för ett tag sedan. Senare ska väll vi laga lite mat och sedan sätta sej i soffan med lite godis föratt se på sista delen ur Flickan som lekte med elden. Vi kanske hörs senare.

Friday night .

aloha.

Just nu sitter jag i soffan och ser på Sagan om svergie, haha. Jag kom hem ifrån agnes vid fem tiden, då startade jag igång datorn och sen gick jag upp och mötte min mamma. Sen började jag laga lite mat, de fick bli tacos idag eftersom de är freedag. Snart ska jag gå och packa upp mina saker. Därefter blir de mys med familjen framför Så ska de låta, vi hörs imorgon (:


Why should everything be so difficult



God morgon skönheter ♥



Idag är de fredag och sista vardagen på mitt påsklov. Jag kommer inte orka upp på måndag morgon. Jag vaknade för kanske någon timme sedan och snart ska väll jag och agnes ner och äta lite frukost. Jag vet faktiskt inte vad som händer idag, jag ska väll åka hem och bara ta de lungt. Mamma kanske skulle köpa mej en ny jacka så vi får se om den kommer hem med henne idag ;) Jag är värkligen jättetrött och de känns som om de är ett tomt mörker i magen, jag är serriöst sjukt hungrig. De senaste jag åt i går var två cheesehamburgare på Mc donald´s vid två tiden !! :o . Nae jag har typ inget mer att skriva. I´ll see you guys.



I am who I was born to be..


You said : I think she´s crazy
I said: No, I am cool ;)


baddag med bästavän !






(bara för är snäll får ni se detta missfoster)
|
v

lååångt inlägg

Hello beauties.

Jag är nyss hemkommen på "riktigt", sitter hemma hos agnes nu, och självklart tog jag med min dator. Haha, nu tror ni väll säkert att vi kommer att nörda här hela kvällen, men senare sen så ska vi bada tunna. Najjs (; . Dagen i badhuset var WONDERFUL. Eftersom jag älskar vatten överhuvudtaget så blev de ännu bättre. Vi kom in till badhuset vid tio. De var typ inget folk där, men de var mest skönt. Slippa göra bort sej inför allt för många. Haha. Vi badade ända tills klockan blev halv ett och vi gick upp för att duscha. Vi lämmnade badhusets dörrar klockan ett ungefär, ja måste dit snart igen ! Nu kommer vi till den bästa delan på hela dagen, hihi. Jag fattade inte riktigt dedär med spårvagnstabellen så jag började gå mot stan istället, men agnes den latmasken orkade ju inte gå och kom snabbt lååångt efter. Efter ungefär 100 steg kommer spårvagnen men vi hinner inte tillbaka. Så efter tre kvarter ser jag Mc donald´s skylten och ropar på agnes att hon ska snabba på. Så vi äter och promenar lite i de underbara vårvädret. De har varit jättesoligt hela dagen. Tills vi kommer hem till denhär tråkiga byhålan där de är lite kallare och fortfarande snö på gatorna. Jag och agnes gick hem till mej och hämta mina kläder och sen tog vi bussen hem till agnes.Nu sitter vi här och jag lägger upp dagens bilder i nästa inlägg. Vi hörs senare.

it is time to wake up now sweeties.

GOD MORGON.

Idag är jag uppe med tuppen bara föratt idag blir de att åka till badhuset med BÄSTAVÄN! Jag ringde och väckte henne nyss, de trötta monstret. Haha. Själv gick jag upp halv sju, bara för att ja skulle hinna med allt, och de gjorde jag ju eftersom jag kan skriva lite. Jag återkommer när jag är tillbaka från badhuset och sitter hemma hos agnes, för de är där jag sover inatt (;




är ja inte bäst på att rita i paint ? Hahaha..

dina ord betyder inget längre.

hej och god morgon.

Eller man kanske inte ska säga de när klockan är tolv.. Som vanligt vaknade jag tas tidigt men ändo. Man ska ju inte sova bort hela lovet. De blev ingen stan idag, mamma hade fullt upp på jobbet så ja skiter i de. Så idag ska jag nog bara ta de lungt och kanske fixa med mitt rum.  Pappa och anton sover fortfarande, skönt de så man får lite lung och ro. hihi. Imorgon blir de badhuset med min bästavän. De ska bli så skönt att bada, och jag tar med mej kameran då. Nae jag skriver mer senare sen, då jag kanske har lite roligare information ^^.

take care of those you love, they soon disappear.



God kväll.

Dagen hos farmor var jättemysig, först fick jag smaka creme brylé . Jag vet faktiskt inte hur de stavas så jag drog bara till med något ^^. Vid tre gick vi ut och gick, vi skulle kika på de nyfödda lamungarna men de var inte ute i fårhagen /: så vi gick vidare mot ica och farmor träffade några vänner lite här och var. Sen gick vi tillbaka till farmor igen, och jag stannade där tills pappa ringde vid kvart i 6 och sa att de var mat. Sedan dess har jag bara varit hemma. Jag fick lite ont imagen tidigare men de gick över. Tur.. Vi hörs.

Mot farmor !

hallojsan.

Tänkte bara säga hej innan jag går ner till min farmor. Jag hadde liksom inget annat för mej. I veckan har jag bara två saker planerade. Imorrn åker jag inte till stan med mami, och på torsdag ska jag till badhuset med agnes (: ae, jag går hem till farmor nu innan hon ringer och frågar om de hänt något, hihi ^^. 


Påsklovet är igång !

godmorgon


Jag är så arg på mej själv, delvis för att jag vaknar så tidigt på mina lov när man har chansen att sova ut. Och sen är jag arg pga de dåliga vädret, kan ni fatta att de SNÖAR !!:@ fuck it.

Nåja, idag är de måndag men ändo en röd dag. Vid fem tiden ska vi hem till min morfar som jag saknar jättemycket. De ska bli treevligt att äta middag med min underbara familj.

Gårdagen: Igår var de ju söndag och på kvällen kom agnes hit, vi bytte påskägg. Hon fick godis och en magnet med ett tryck på. Jag fick ett par örhängen. Påtal om örhängen så ska jag få ta två nya hål :DD thaanks mami. Agnes åkte hem med nio bussen och påväg hem var jag nära att bli påkörd. Så jag ringde upp agnes och sa inte hejdå till henne förns jag klivit in genom ytterdörren. phuust. Sen satte jag mej i soffan med mamma och pappa. Pappa slockande ganska snabbt och sen gick jag och la mej. Vid tolv sådär ?.

nae, nu roppar pappa att de är frukost så de är väll bäst att jag går.



THE WORLD IS TIME TO CHANGE.



hellu.


Gårdagen var bäst ! oh allt tack vare emma. Vid sju kom emma hit och vi gick ut, de var as härligt väder. Haha, vi spelade in sjuka filmer och nae, allt var så j**la kuuuuligt. Sen vid åtta gick vi in till mej och såg lite på TV. Emma gick hem vid nio tiden, och då satte jag mej och såg på, FLICKAN SOM LEKTE MED ELDEN. Jag längtar tills nästa lördag då fortsättningen kommer. Idag är de söndag, med ett annat namn: annandag påsk. Jag ska värkligen inte göra något idag, försöka träffa BÄSTAVÄN , hon kommer ju hem från åtvid. Annars blir dehär en lung söndag. Om ni tänker på de, så har jag inte skrivit att jag ska ladda upp för ennu en jobbig vecka. för jag har PÅSKLOV :DD. häligt. Ae ja skriver mera sen kanske.

BTW : GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA LUCAS PÅ 14-ÅRSDAGEN. ♥♥♥



GOODBYE MR JESUS.

hej.

Idag är de påskafton, och jag passar på att skriva innan ja ska ner för att fika och öppna påskägg ^^. Idag väckte pappa mej vid tio för att vi skulle äta frukost. Sen städade vi och fixade hemma innan pappa åkte iväg till jobbet. Stackarn som måste jobba just denhär helgen :( ♥. Iallafall, vid halv tre gick jag och mamma upp till konsum och mötte moster, kusin och anton. Sen lagade vi mat och nu sitter jag här, mätt och belåten. Ikväll blir de att mysa med min grymt älskade familj och se på fortsättningen på triologin av Steig Larsson, den här helgen och nästa visar SVT, FLICKAN SOM LEKTE MED ELDEN. Jag älskar värkligen dessa filmer (y). Nae ja slutar nog här, vi hörs och syns snart igen.

Btw: GLAD PÅSK




PUSSISAR FRÅN MOI ^^

.

känner mej stolt ! Kan svara på nästan alla frågar i så ska de låta.

lååångFREDAG.

hej.

Idag så var jag i stan med mami och farmor. Vi skulle köpa mat ohså, eftersom de är påskafton imorgon. Jag kom hem med tre böcker som ja visar senare. Jag ÄLSKAR böcker, att sätta sej isoffan med en bra bok och bara läsa. Jag låter nog som världens tråkigaste människa nu, men de skiter jag faktiskt i. Jag är en bokmal, och kommer förhoppningsvis alltid att vara de. Åter till saken, mamma och jag kom hem för typ två timmar sedan. Ikväll ska vi göra kyklingtacos och bara ha en lung fredagskväll. De är ju långfredag idag så den ska väll vara mest seg och trist. Nae jag skriver mera senare.

     flyga drake                          
  tusen strålande solar             
   I en annan del av bromma



så fin låt!

jag älskar denhär låten

PÅSKLOV!

Hejsan hoppsan lillebror !

Jag är tillbaka ! :D Och nu ska jag blogga massa, för de har jag looovat er och man håller alltid vad man lovar. hmm.. Idag så var ja dommare med annapanna, vi var bäst ! Jag älskar värkligen fjärdeklassare, dom är så söta och possetiva (: Jag måste erkänna att jag hejjade på ett speciellt lag, de var en klasskompis till mej, hennes lillebror gick in för de stenhårt och jag tyckte att hela hans lag var värda att vinna, tur va att dom gjorde de ;) . Haha. Sen åt vi lunch och efterde var de gympa igen, jag var jättetrött och hade ont i huvudet så jag låg mest på golvet och tog de lungt. Sen hade vi So och vi avslutade dagen med A-tid. Jag och emma stod och skrek till alla barn på skolgården, de flesta av orden var KÖTT! Haha, bäääääst. Vid halv fyra kom jag äntligen "hem" eller ja, jag gick hem till farmor direkt eftersom vi skulle äta lite med henne idag. Vi fick god mat och trevligt sällskap. Ja fick inga påskägg av henne men jag fick en trisslott och en chokladkanin istället, på lotten vann jag 50 kronor så de var bättre än påskägg (: Imorn blire stan med mysiiiga mami och så kanske farmor skulle hänga med, vi får se. Vi hörs iallafall imorgon igen, i promise !! Btw, vi har påskloooooooov nu !! :DDD

RSS 2.0