En stund på jorden.

Hej.


Just nu sitter jag nere i min svala källare och myser, jag väntar nämligen på att bästavän och Co ska komma och hämta mej. Vi ska åka iväg på någon musik fest, mysigt. Jag har faktiskt saknat agnes endel, även fast de inte var alls länge sen vi sågs. Jag har lite ont i magen fortfarande, kan bero på att jag är lite nervös, kan också beropå att min mage inte är som den ska just nu.. ajjajjajj. Nae nu ska jag upp och skrubba av mina skor och stå redo när dom kommer och hämtar upp mej, vi hörs säkert ikväll när jag kommer hem igen :)





natalie liden- ja saknar dej massvis ♥

Stan nu.

Åker in till stan nu med pappa :) Vi hörs när jag kommer tillbaka.

just nu:



Skit dag.

Hej.


Okej detta är inte min dag, jag har jätteont i magen och mår bara sämst. Vill kasta mej i sängen, dra täcket över huvudet och GRÅTA! Just så känns de nu. Ae nu har ni iallafall tagit del av min tragiska dag så nu hoppar jag ner till köket och bakar chokladbollar, lyssnar på bra musik och får hjärnan sluta fatta att magen gör ont. Hoppas eran dag har varit mycket mer bra och roligare än min.

Rejmyre marknad.

God eftermiddag folket!

Haft en bra dag ? de har iallafall jag verkligen haft!

Idag vaknade jag tio i sex(!?) men sov en timma till, sen åkte jag med linnea, hennes mamma och mormor till rejmyre marknad. De var jättemycket folk där och solen låg på nästan hela dagen så svettigt värre blev de ;) Lite godis, ett nytt armband och en töntig nyckelring fick följa med mej hem. När jag kom hem väckte jag pappa som jobbat natt och tog en macka, sen gick jag över till linnea igen. Vi satt mest och pratade innan hon och hennes mamma skulle till stan för att köpa en ny mobil till linnea, hennes gamla hade nämligen blivit stulen /: . Just nu sitter jag och lyssnar på björnSkifs- fixing a broken heart och fäller några tårar. Låten är så underbart vacker, bästa låt jag hört, man kan inte höra för mycket på den. Nae vi hörs kanske senare, tills dess. Ha de bäst !


(kom ihåg, spola fram till 0.41)


han borde få ett pris för den underbara människa han är och den fantastiska rösten han har, min största idol sen jag var sju. Min GUD!

filmkväll i regnet.

Hej.


Ledsen att de inte blivit någon bra upptadering men jag orkar inte sitta vid datorn när de är strålande solsken ute, fast idag är de det trååååkigaste vädret på länge, de bara regnar och blåser. Inte kul alls. Så nu ska jag snart dejta duschen, säga hejdå till morfar som är på besök och sen kasta mej i soffan för att se på CASE 39 med mami och pappa. MYS! Så ni får ha de så bra i rusk vädret.


anna ♥ alva


ANNAADOLFSSON, UNDERBARA MÄNNISKA !



BJÖRN SKIFS! ☆




världens underbaraste röst. Min största idol !
(spola fram till 0.41 då börjar låten :)

sorry I betrayed you..


Hej.



Jag sitter här framför datorn i min sovtröjja fortfarande (; Har legat i sängen hela dagen och sagt hejdå till pernilla. Hon har vart här i tre dagar och vi har haft grymt kul, fast nu saknar jag henne nästan mer än innan hon kom. Resten av dagen blir väll bara lung, vädret har mulnat på så jag är inte sådär jättesugen på att gå ut. Funderar på att slänga mej över telefonen och ringa min kära farmor. Jag ska nämligen åka ner till henne i hennes husvagn nästavecka. Mysigtvärre. Nae jag ville väll mest säga att jag lever och ni får hålla ögonen öppna om ja skriver något mer sen.




jag älskar dej, min gooa göteborgare (;

.

3 dammsugade våningar och en iskall dusch senare:


+ = DE LÖSER SEJ ;D

Fullt upp!

hej.

Jag har tagit en snabb paus från mitt städande. Håller nämligen på att städa av mitt rum, för imorgon kommer pernilla hit :DD Har saknat henne jättemycket, vi träffas inte så ofta pågrund av att hon bor i göteborg /: Men imorgon kommer hon och hon ska sova här i typ två dagar (?) Imorgon ska jag upp tidigt också, mami ja och min moster ska till virlågen igen haha. Men denhär gången hänger bästavän med (; grymt kul. Nae nu ska jag ta tag i dammsugaren och få bort mina äckliga inneboende.


mobilblogg

Hej bloggen kände bara att jag behövde pröva att mobilblogga. Haha, nae men de var väll allt. Vi hörs säkert ikväll.

ÖRONGODIS

Här är bara några av de få låtar som får mej på sommarhumör..  NJUUT!

HEJJAA HOOOLLAND




Bra rukbrik ? javet ;)


Jag sitter förståss bänkad framför fotbollsVM och hejjar på holland. Egentligen är ja inte alls interserad av fotboll men ändå, ibland får man värka intresserad (;. Idag har de varit jättevarmt så jag och mami åkte iväg och badade med min moster. Vi var i virlången igen, jättevarmt i vattnet och på land. Vi kunde bara vara upp säkert 10 minuter innan någon sa : Snälla kan vi inte gå och bada, de är vaaaaarmt! Hahaha.  Jag har blivit MYCKET brunare och är så stolt. Som ni vet var jag på gröna lund i torsdags men jag orkar inte berätta om de bara att de var en sjukt bra dag, vill ni höra lite mer dettaljerat om dagen ? kolla då in bästaväns blogg. Nu ska ja slita mej från datorn och återgå till fotbollen och vänta på att andra halvleken ska börja .



gammal bild, jag vet men ja saknar anna såå mycket.

En tlööött alva

God kväll.

Just nu sitter jag i mitt kök och kollar på klockan, väntar på att timmarna ska rulla förbi. De går sakta sakta, sms biljetterna till tåget har kommit också. Nu är jag bara jättetrött också efter en dag ute i en stekhet sol. Har bränt med lite på ryggen så de svider imellanåt. Jag ska snart dra mej upp mot sängen, sommna till sex and the city. Pratar med min galna moster på skype också hon får mej liksom att varva ner. Nae ska nog ta mitt pick och pack mot sängen, ska nämligen gå upp vid sju-åtta imorgon. Inget som alva är van vid ._. Om vi inte hörs imorgon får ni önska mej all tur på GrönaLund och ni får ha de jättebra var ni än befinner er ♥



en fin sommarbild får avsluta kvällen.

Sluta drömma om det ljuva livet.





god eftermiddag.

Dagen idag har varit sjukt varm och bra. Mami, ja och min moster åkte till virlången vid tio tiden. Där var vi, badade, solade och bara hade de bra. Vi kom hem vid fyra tiden, då målade jag mina naglar turkosa. Gööör fin färg. Resten av eftermiddagen/kvällen ska jag bara ta de lungt och bara njuta. Bästavän kanske kommer förbi en snabbis och imorgon åker hoh, jag, Marie och Mami till GRÖNALUND. Jag längat ihjäl mej. Tills vi hörs igen får ni ha de bäst och ta hand om er.



Björn Skifs, Agnes Carlsson-  When you tell the world your mine.



Bara föratt björn skifs är min idol och föratt låten är grymt fin.

GRÖNAN NÄSTA! ♥

Gud vad glad jag blev för tio minuer sedan. Mami snackade med bästaväns mamma och på torsdag åker vi till GRÖNALUND, gud va kul ! Ville bara dela med mej av min glädje ;D ♥

There's so many ways to love ya.





God kväll


Jag kom hem från sjöstugan för ett tag sedan, de var jättemysigt att sitta vid vattnet med familjen och äta jättegod mat. Just nu sitter jag framför TV:n med mamma och pappa, vi väntar på att nyheterna ska sluta och återuppta Termintator 2. Imorgon får ja se vad som händer, kanske åker och badar, kanske åker till stan eller så stannar jag bara hemma och kanske träffar lite folk. Kanske inte sådär jätteroligt inlägg men ändo, vi hörs säkert i morgon, sov så gott !

ja just nu :


läsning i hängmattan

hej.

Idag är de söndag och vädret är kanon. Som ni förstår sitter jag inne för jag kan inte bada, har lite girl stuff att få ordning på sen blire bada resten av sommarlovet. Idag har jag solat lite och köpt glass med pappa, ikväll ska våran familj åka till sjöstugan och äta. Pappa ville "fira" våran sista dag som vi har semster tillsammans, han börjar nämligen jobba imorgon ;D. Som ni ser har jag gjort om min blogg lite också, funderar på om rukbriken ska vara lila eller svart. Kan nämligen inte bestämma mej.. Nae nu ska jag nog gå ut och lägga mej i hängmattan och läsa en bra bok, vi hörs när vi syns (:

Sleep well .

God morgon ;)

Hahah, de är väll typ inga vakna såhär dags men tänkte bara säga att jag lever och mår bra. Just nu sitter jag i bästaväns sommarrum som vi inviger ikväll, ae nu måste vi springa på toa. Vi hörs när vi syns.
 


ett snabbt hopp för älskade sommarlovet  ! :D
RSS 2.0