I can still recall our last summer



GOD KVÄLL.


Som ni kanske märker har de inte blivit så mycket till skrivande här men de är jättevarmt ute så man kan ju inte dirket sitta vi datorn och ruttna. Just nu sitter jag iallafall hemma hos anniZ, jag ska sova här inatt och imorgon drar vi in till stan. Idag åkte jag med anna och hennes mamma till virlången och badade vi ett tiden. De var jätte varmt i vattnet och vi badade länge. Vid sex kom vi hem och då åkte vi hem till mej och hämtade mina grejjer , så åkte vi till affären och köpte glass. Sen satte vi oss framför TV:en, nu ser vi på Münsters fall. Snart blire att bädda och dra igång någon bra film. Vi hörs när vi syns.



Morfars dåliga internet ;)


God kväll.

Jag vet att de kanske inte låter sådär jättebra att blogga när man ska vara ledig på landet, men anton har blockerat TV:en och de är en massa mygg ute. Så nu sitter jag här vid min morfars gamla dator med hans seeeeega internetuppkoppling. Inte direkt de bästa. Vi kom iallafall ner hit vid halv tio tiden, då packade vi upp maten i kylen och frysen och sen så fikade vi lite. Just nu väntar vi på att världens bästa kusins bli ska rulla in hit. Nae vi hörs nog inte så mycket mer men ni får ha en underbar midsommar för de ska jag ha. KRAAAAAAAAAAAM !

au revoir!

Nu bär de av till landet, skönt att äntligen få komma iväg lite. Ni får ha en underbar midsommar så hörs vi när vi syns. Ha de BÄST GUMMIHÄST! ♥

Jag kommer aldrig lämna dej.



God kväll.


Öhm, som ni kanske märkt har jag inte skrivit på ett tag. Men de är sommar och nu börjar vädret komma igång så de blir nog inte så mycket till skrivande här. Nu ska jag berätta lite snabbt om dagen idag. Träffade emmiZ vid tolv tiden- Drog till torsjön- åkte hem till EmmiZ - åt och solade - Jag gick hem - Åt glass- Gick ner till farmor en snabbis- kom hem igen- solade igen- åkte till stan- kom hem och duscha och nu sitter ja här och kollar på film med pappa och jag har en sprängade huvudvärk. Imorgon åker vi ner till landet, sköönt att bara få komma bort från allt. Nae nu ska ja fortsätta se på filmen. Vihörs.



vissa vänner lämnar , andra stannar för evigt ..

Take me down To the Paradise City



GOD KVÄLL.


Just nu sitter ja vid datorn och funderar på att dra igång en bra film, medans agnes ligger i min säng och läser en bok. Lite smått osociala här.. Dagen idag har varit sjukt bra, as bra väder med världens bästa familj. Mami fick en mobil telefon av mej, pappa och anton. Lite smått avundsjuk blev ja förståss, men då kom pappa med de tröstande förslaget. "Du, vi kan åka in någon dag och leta lite efter en sådan mobil du vill ha" Fatta att man blev glad, hoppas verkligen att inom en snar framtid få byta ut denhär tegelstenen till något bättre. (men han nämde ordet kanske typ 10 gånger efter)Somsagt ska agnes sova här inatt, imorgon blire kanske att åka till böka och bada om vädret är på vår sida. Om de är det, är de världens bästa början på ett sommarlov. ae, nu ska jag dra loss agnes från dendär boken, så vi kan börja leta efter en bra film. Sov så gott !



ja får alltid så ont imagen av grädde, fast dödligt gott äre ;)

GRATTIS MAMI

GOD MORGON.

Först vill jag bara säga GRATTIS TILL MIN UNDERBARA MAMMA som fyller år idag. ♡.

Gårdageen var grymt kul. Jag, agnes och lisafisa var i böka och badade, sen åkte vi hem till lisafisa och grillade. Kött med pomme och sen marshmallows, dundergott. Jag åkte hem från lisa vid halv elva. Idag vaknade jag av att farmor ringde på dörren, hon hade med sej sin present till mamma. Idag ska jag bara städa klart de sista och sen kommer agnes, hon ska fira min mamma och sen ska hon sova här (: Nae, vi kanske hörs senare.



jag älskar dej.

Man kan träffa roligt folk på gärdet..




GOD KVÄLL PÅ ER !


Idag är de tisdag och snart har ja haft en veckas sommarlov, gud vad skönt. Jag orkar inte riktigt berätta vad som hänt igår och idag så vi tar de kortfattat:

Vara med anniZ- Se på två Irene Huss filmer - Åka hem från AnniZ- Träffa bästavän på långagärdet- Helt slumpmässigt, sova över hos bästavän- Klä ut oss ;) -Somna ifrån en film i bäddsoffan- Dra ner till Halvars och köpa glass med BV- Åka hem och äta.

Och nu sitter ja här också skypar med min moster medans ja väntar på att Sex and the City ska börja. Imorgon är de onsdag och jag ska städa hela dagen. Får se om de blir något inlägg då och då. Nae nu ska jag krypa ner i sägen och sommna till TV:en, sköööönt. God natt och sov så gott världens underbaraste läsare.

Jag älskar dej.

blir bara ett snabbt hej och hejdå, för nu sticker ja hem till världens bästa Anna. Vi kanske hörs sen när ja är hos henne, vi får se. Hoppas eran dag kommer bli lika bra som min :)

I can hear the bells

GOD KVÄLL ALLESAMMANS!

Man kan ju säga att jag är lite små glad sådär eftersom jag har haft något att göra nu på kvällen. Linnea ringde vid kvart över sju och undrade om vi skulle göra något ute, så klart hängde ja på. Vi gick till lekparken och gungade på en såndär gungbräda, sen hörde vi att emelie och elin var i närheten så vi ropade på dom och så kom dom. Vi snackade om massa, skolan och vänner. Jättemysigt faktiskt, mycket skratt. Jag saknar verkligen sommaren 08 då var ja en massa med emelie och jag saknar henne verkligen som vän. De var jättetrevligt att bara prata med dom. Vid 10 i nio gick alla hem till sej, och just nu ser jag på hairspray och pratar med bästavän på msn. Vi hörs imorgon, sov så gott


You think you're cooler than me


hej.


Ännu en såndär dålig dag igen. Jag skulle träffat LisaFisa om de inte hade varit för att hon var sjuk.Vädret är ju inte häller på min sida idag, så de fick bli en slappis dag ännu en gång. Jag låg kvar i sängen fram till tre, Hade ju ändå ingen tid att förlora. Sen tog jag en dusch och beslöt mej för att inte följa med päronen till Bauhaus, dom skulle ju ändå bara köpa lite mer kakel till vårt badrum, jippei. Så när klockan började närma sej fyra gick jag ut och satte mej isolen en kort stund. Efterde gick jag in och av någon konstig anledning började ja städa iköket. Så nu blänker de vill jag be om att få tala om. Jag gjorde de nog mest för att slippa göra så lite som möjligt i veckan. Mami fyller nämligen år på torsdag så de blir de rusning här hemma med dammsugare och grejjer. Nu sitter jag och väntar på att mami och pappa ska komma hem då blir de mat och ikväll väntar TV:en. Haha, hairspray rullar igång klockan nio på fyran, har redan sett den ett antal gånger men med den filmen kan de aldrig bli förmånga ;) Imorrn blire iallafall att vara med AnniZ, hon är min räddare i nöden för att mitt sommarlov´s början ska inte ska bli förtrsit. Dagen imorgon kommer bli grym, ja svär. Nae nu ska jag dra mej lite sakta från datorn och leta reda på mitt liv, så långt borta kan de väll inte ha stuckigt, bäst att leta.! ;) Vi hörs säkert ikväll också. ♥



ja vet, repris bild ..

Skit sommarlov..

GOD MORGON !

idag är de lördag och sommarlovet har börjat. Idag väckte pappa mej klockan 10 för att han är en no lifer, shiit vad arg jag blev på honom. När jag äntligen kan sova länge blir ja väckt tidigt, Iallafall så sommnade jag om lite smått och steg upp för kanske en timma sedan. Har försökt att få tag i någon/några roliga lirare som vill träffas idag men alla ska iväg. De är de jag hatar med sommarlov. Alla ska iväg eller göra något när ja är hemma och när jag är iväg någon stans ska så klart alla roliga typer vara hemma... Fyra stycken inloggade på msn också, kul sommarlov, eller kanske inte. Nu ska ja iallafall ta en dusch & sen blire nog att dra igång någon bra film. Får se om ja hittar någon kul person lite senare ikväll, vi får se. mae vi syns ♥



ÄNTLIGEN SOMMARLOV

HEJHOPP :)


Idag var de änlitligen avslutning, shit vad tiden går fort. Jag har liksom redan slutat sjuan, fast de känns som om ja knappt han börja. Skolavslutningen höll iallfall till i kyrkan vid halv tolv. Då sa ja hejdå till alla och så åkte mami,pappa, farmor och jag in till Halvars. Där mötte vi upp min moster och morfar . Pappa hade sedan länge tillbaka lovat mej att jag skulle få en stooor glass när ja slutat så de fick bli en marängsviss. Jättegott. Sedan fortsatte vi hemåt men då stannade pappa till på CANDY LAND, ni vet. En hel affär full med godis, himla gullig kan ha va ibland min pappa. Så vi köpte lite godis och åkte hemåt. När vi kom hem åt vi varsin macka och snart ska vi fika med lite jordgubbar. De kunde verkligen inte bli en bättre start på sommarlovet. I sommar ska ja inte göra så mycket, de ända planerna jag har är :

GRÖNAN MED BÄSTAVÄN.
HÄLSA PÅ FARMOR I HENNES HUSVAGN
NER TILL LANDET
OCH TRÄFFA KOMPISAR

sen har jag inte så mycket mer planerat, jag får väll ta dagarna som dom kommer. Men sommaren 10 kommer bli bäst, i know that ;) Ae nu ska jag dra mej ifrån datorn, vi hörs när vi syns.





anna adolfsson, ja älskar dej ♥

Jennifer gästbloggar!

Hej alla Alvas läsare.

Jag och Alva ligger i hennes soffa i källaren oh kollar på en 13 snart 30.
Alvas favorit film. Jappjapp. FATTA ATT DET BARA ÄR 3 DAGAR KVAR
TILL SOMMARLOVET! OMG , TAGGAD. Om en vecka hyr jag och Frida
islandshästar i 3 veckor. Men nu så ska vi kolla vidare , ville bara
skriva en liten hälsning till er alla. Ha det bra. Hejooo!

Min och Lowes blogg! Läs den :)


You make me smile <3
RSS 2.0