GOTT NYTT ÅR !

hej.

Först och främst vill jag önska alla ett gott nytt år och sedan vill jag berätta att detta är mitt 500:e inlägg ni just nu sitter och läser. Mitt nyårslöfte förra året var att jag skulle skriva minst 200 inlägg, och de verkar ju som om de löftet är klarat (; . Kom alldelses nyss hem ifrån nyårsvandringen, skulle egentligen inte behöva gå de med tanke på att jag gått den så många gånger att jag skulle kunna rabbla upp allt man får se just nu, men de orkar jag inte ;) Ja ska strax ut och möta jennifer min skönhet, har inte träffat henne på döö länge så jag saknar henne massvis ♥. Efter det blire en liten lyxmiddag hemma och sedan en massa raketer ;) agnes sover här också, toppen. Vi hörs säkert mer ikväll. Om inte, ha en underbar dag och var rädda om er ♥.

just nu.




ett år sedan :



och en grym snygg pudding ;)

DAG 8. DET HÄR UPPRÖR MEJ !


• Folk som tror sej veta allt och tycker att ens egna åsikter är viktigare än andras. Usch, dom upprör mej bara inte, jag hatar serriöst sådana människor. Tänk er själva en person som bara säger: nej, så tror inte jag, jag tycker såhär och såhär. Jag skulle serriöst kunna gå fram och slå ner en sådan person, allvarligt talat. Visst att alla någon gång är självisk och tycker, ne min åsikt är bäst, viktigast och jag skiter fullständigt i vad du säger och tycker bara alla lyssnar på mej. Men en människa som är så hela tiden borde nog ta och fundera lite att ingen kommer vilja umgås med den personen efter en kort, mycket kort perriod.

• Något som också upprör mej är elaka vuxna, dels sådan som slår sina barn. Då är man ju inte helt frisk i huvudet, först skaffa barn och sedan ha dom som slagpåse. De är sjukt. men också vuxna som slår med ord. Vi hade en lärare i skolan en gång som var en sådan person jag nämde allra först i dehär inlägget. Om man sa att man ville ha något, sa hon alltid : din vilja står i skogen och växer! Percis som om min åsikt inte spelar någon roll, ja skiter i vad du tycker. Ungefär så, och så säger man verkligen inte till ett barn. Inte till någon !!!! Alla som läser dehär, tänk först, prata sedan. Du behöver inte slå någon fysiskt, ord kan få en männsika gå lika mycket sönder som ett slag i magen.

Usch dehär inlägget var inget roligt att göra, jag blev bara förbannad ! SOV GOTT !

If tomorrow never comes..

hej.

Just nu sitter jag på mitt rum, dricker Dr Pepper och bara tare lungt. Var ju istan idag med agnes, hon skulle ju klippa sej och fint som få blev de ! Funderade på att sticka in på en drop in och klippa av mej mitt hår också ;) ja pratade ju om att jag skulle ta ett till hål i örat idag men typ alla salonger hade fullbokat och de flästa tog ens inte hål :( Agnes och jag gick upp på stan sedan också, tänkte kolla en sista sväng på mellandagsrean. Kom hem ett par hundralappar fattigare men se de ifrån den ljusa sidan. Jag fick med mej en stickad kofta, en "tjock" tröja, sockar och hårgfärg. När jag kom hem åt jag lasange och nyss skrev mamma på min vägg : "De är inte hur man tar det, utan hur man har det" så nu är mitt rum komlpett. De är faktiskt ett utav de bästa ordspråk jag vet. Nu ska jag städa lite på mitt rum och slänga i hårfärgen. Hare bra ♥.



du gör mej lycklig.

fel på klockan ?

God morgon.

Vaknade extra tidigt idag, redan halv sju ! Var inte bara lite små seg efter att ha sommnat vid ett igår kväll. Idag ska jag ju till stan med agnes men jag hade kollat helt fel på tiden så för kanske 20 minuter sedan var jag klar att gå, då jag kom på att jag inte behövde gå klockan åtta när bussen i själva verket skulle gå fem över halv tio -.-' . Hahha, just nu sitter jag i min säng och har sådan där nervös mage känsla, inte kul. Sedan sitter jag och funderar på vilka puckon som är ute och smäller raketer nu ? dels är klockan bara strax efter åtta på morgonen och nyår är inte förns imorgon ;) ne nu ska jag fortsätta lyssna på den låt som rullat hela morgonen på spotify, hare bra ♥



lifehouse, mycket kärlekt till killens röst ! ♥

mysig dag.

Hej.

Idag är de onsdag och jag har varit med agnes, lucas och oskar. Vi var hemma hos mej och pratade och såg på film, mysigt. Vid sex gick vi upp till pizzerian och åt, ännu mysigare. Efter ett tag gick alla hem till sej utom agnes som hängde med mej hem igen, vi pratade och bestämde att jag skulle hänga med henne till stan imorgon och klippa sej, fårse om jag tar ett till hål i örat då också, hoooppas :D. På fredag är de nyårsafton som också spenderas med agnes, as bra (y). Just nu är jag hemkommen från att ha följt agnes till bussen, och sitter just nu i soffan med en cocacola cherry, gör nice, samt oroar mej för mitt tandläkar besök i januari där vi ska diskutera om min tandställning, inte lika nice. Nae ni får ha en bra dag så hörs vi ♥

just nu :



tidigare idag: (se noga i högra hörnet och beskåda den underliga varelse som skymtar där;)

I’d catch a grenade for ya

Hej.

förlåt för en urkass uppdatering men de har varit så mycket nu runt jul. Massor av god mat och trevligt sällskap, är de bara jag som upptäckt att julmat räcker de med att äta en gång om året. Man blir ju trött på det efter en portion ;)
Idag är de tisdag och jag vaknade nyss, ligger fortfarande kvar i sängen och inspekterar mitt nya rum. Skit fint. Var på ikea igår och handlade nya möbler, great ! Idag ska jag in till stan med padre och kolla på en matta. JUste, de är ny design på bloggen också, kändes så tråkigt med grått grått och åter grått. Nae nu ska jag gå och äta frukost och kissa, är så sjukt kissnödig (användbar information;)

Underbara du

Jag fiaxde nyss en liten grej på alvas blogg och när jag ändå är inloggad tänkte jag skriva en liten grej.

Jag är stolt, stolt att få kalla dej min bästavän. Jag har varit såhär stolt i två år och det har varit två helt underbara år, helt underbara för att jag har fått spendera dom med dej. Du som är världens bästa människa och min solstråle, med dej mår jag bra och jag vet att du alltid finns där. Du är dendär klippan jag håller fast i. Och alla skratt vi har delat, du får mig alltid att skratta och jag vet att en dag med alva blir en dag med skratt. Alla saker vi gjort tillsammans, det är guld värt. Alla saker vi kommer på och garvar i dagar åt. Helt enkelt underbara.

Det här blev inte världens lägsta text och hur lång text jag än skrev skulle den inte kunna beskriva min bästavän.

Jag älskar dig alva göjefors. Du och jag för all framtid♥

// agnes hallberg

tomten jag vill ha en riktigt jul.


hej
.

Just nu sitter jag framför julgranen och inspekterar alla julklapparna ;) ska jag vara riktigt ärlig, eller tjaa alla har ju nästan redan sakt detta men jag har inte så mycket till julkänsla, önskade verkligen att jag hade de. Underbart när man är helt nervös inför julafton. Just nu vill jag bara sova, de kanske ändrar sig imorgon då de är självaste julafton !! Har precis julpyntat och fiffat här hemma. Lyssnar på jullåtar och ska snart dra mej mot sängen och lyssna på "Kalabalik hos morfar prosten" Har lyssnat på den sedan jag var 9 år  kanske. Kan tillochmed ett litet stycke hur berättelsen: På perrongen står prosten, sur som en ättiskgurka med persian mössan nerdragen över ögonbrynen, han har åkte buss till kalmar, för han får inte köra bil på vintern för prostinan" Hahha, allla ni som inte lyssnat på den skivan eller läst boken, tveka inte. Man mår bra av att lyssna på den. Nae nu ska jag soooova, hörs imorgon på den stoora dagen!

mina favoritjullåtar just nu :



grabben som sjunger låter så j*vla gullig :')♥

välkommen nya istiden.

usch, fy vad kallt de är ute. Kom precis in genom dörren efter att ha bytt julklappar med agnes. Vi skulle ses på gärdet, självklart var inte den vägen där plogad så vi pullsa fram i snön från båda hållen. I slutet skulle vi springa till varandra, så som man gör i filmer ;) självklart ramlar jag rätt ner i snön efter en sissodär fem steg hahha. Vi bytte iallafall julklappar och jag fick en parfym, ett ljus, tändstickor och ett armband. Jättefint alltihop ! Nu sitter jag i mitt rum och bara kopplar in julkänslan. De är sjukt att de är julafton redan imorgon ? de var ju nyss sommarlov :O . Nae nu ska jag hjälpa till att julstäda. Hare gött.

lägger ut samma låt som jag lade upp för exakt ett år sedan idag.


DAG 7.

D E T T A Å N G R A R J A G.

jag ångrar faktiskt inte speciellt mycket. Kanske att jag inte umgicks tillräckligt med min farfar, även fast jag nästan var hos honom varje dag efter dagis. Jag saknar honom massvis, tyckte de var orättvist i flera år att han bara försvann, var ju bara sju år. Inte speciellt lätt att veta varför farfar inte var kvar hemma hos farmor. När jag äntligen började komma över att farfar aldrig kom tillbaka tog de bara en sådär 2 år så gick min mormor bort. Usch, de var verkligen jobbigt och jag ångrar att jag inte umgick mer med dom, jag kunde träffat dom mer ! haft mer minnen att se tillbaka på. ja saknar dom. ♥



Vackra farfar .

god kväll, eller god morgon ?


Just nu ligger jag i min egna säng, i mitt nymålade rum. De är jättefint verkligen, speciellt med tanke på att jag har en liten julgran på golvet och jättesöta gardiner. Har aldrig trivits så bra i mutt rum förut som nu, tänkt då bara hur nöjd jag kommer vara när de nya möblerna dyker upp också! perfekt. Jag funderar på att sova för jag har en sådan fruktansvärd huvudvärk, vet inte var den kom ifrån. Har inte haft i huvudet på hela dagen men nu kom den, skiit. Nu ska jag se sista delen av morden i sandhamn på tv4play och sedan sova. Vi får se om vi hörs något imorgon, inte säkert ! Sov gott och vakna tort ;)

dan före dan före dopparedan.

hej.

Igår var en seg dag, agnes sov över hos mej ifall någon ville veta, vi vaknade vi nio och vid halv elva åkte hon hem - Samtidigt åkte min familj iväg till stan för att handla julklappar, fick inte hänga med pga att dom skulle köpa lite till mej också ;) Hade faktiskt inte tid idag häller, har målat några så drag i mitt rum och tagit undan all täckplast och möblerat. Längtar till efter jul då mina nya möbler kommer !! :DD. Ikväll när päronen samt min broder kommer hem ska vi julpynta och fixa julgranen, myys. Imorgon blir de full rulle hela dagen, ska hjälpa till lite här hemma med en massa julfix och sedan ska jag byta julklappar med bästavän. just nu sitter jag helt lonely i mitt hus och bara luffar, lyssnar på musik och bara har de allmänt bra. Vi hörs när vi syns gottfolk ! ♥


JULLOOOV!

Hej :D

Idag är de tisdag och julloooov !! Dagen iskolan har varit jäkligt slapp, först volleybolltunering. Hahha självklart kommer mitt lag sist, maria och ja är bääst  ;) Efter de var det matte och engelska, ganska lugna lektioner de med. efter de mööös vi, med massa skumtomtar och lussebullar. Vid fyra tiden masade vi oss upp mot kyrkan där  julavlslutningen höll till. När de var slut fick vi våra FÖRSTA betyg, som jag dock inte öppnat än (; Efter avslutningen åkte jag och agnes hem med linnea och hennes mamma. När agnes och jag kom hem till mej visade jag henne mitt rum som på tal om inget annat är färdigmålat :D Sedan bakade vi en kladdkaka och bara satt vi datorn, vid 6 kom mamma hem och vi åt mat och fikade. Just nu sitter vi nere i min källare där jag förövrigt har bosatt mej nu, eftersom de stinker målarfärg i mitt rum !! Nu ska vi kanske kolla på någon film osv... Ha en bra tisdag så hörs vi när vi syns.

GROOOVEY !

Hej.

Idag är de måndag och ingen konfirmation, ganska skönt faktiskt ;) Just nu ligger jag i min soffa och lyssnar på min underbara spotifylista, i love it ♥. Idag har skoldagen bara varit lung, matteprov på morgonen ( gick skapligt) - film- lunch- skriva en kort text på engelskan + lite film - ännnu mer film ! slapp dag, fast den var välbehövd efter all stress de senaste veckorna. Imorgon är de vollyboll tunering på förmiddagen och sedan julavslutningen. Sedan går denna glada men helt slutkörda bruden på jullooooov :DDD. Idag ska jag bara ta de lungt och måla lite i mitt rum med mami. Snart är mitt rum helt  klaart, suvverääääänt ! ne, ska försöka sova en stund till den asbraiga musiken som brummar i bakrunden. HA DE BÄST !



GROOOOVEY :D

snart jul !

hej.

som jag skrev igår blev de ju dock inga inlägg. Jag gick på stan med mamma för att handla julklappar från 11 till 5. De var gaaanska så skönt att få komma hem sedan ;) men den sköna känslan försvann lika snabbt som den kom efersom jag skulle hem till agnes nästan dirket. Vi bakade marsipan godisar i typ 3 timmar när vi kom på hur onödigt de var eftersom ingen i hennes familj typ äter sådant ;) vid nio tiden badade vi i deras vedtunna tills pappa kom och hämta mej vid halv ett. När jag kom hem var så jäkla trött att jag drack typ en liter vatten och gick o la mej. Idag vaknade jag vid halv sju och hade så j*vla ont i magen, tog en tabeltt och somnade om. Gick upp vid tio och började med mitt rum. Jag har just nu spaklat och fixat, i kväll ska pappa och jag måla på vit fräg och kanske imorogn kommer den "riktiga" färgen upp. Skönt att de strax är klart, i julklapp ska jag få nya möbler ;) as bra (y) . Ända problemet idag blir att jag måste sova ikällaren eftersom de luktar så starkt när man målar, äsch jag får väll helt enkelt överleva (: Vi hörs kanske ikväll också. ♥


Friday I'm in love.

hej.

Idag är de fredag och som jag skrev i gårdagens inlägg sa jag att denhär dagen skulle bli bra, självklart blev den de, nästan dubblet så bra. Biologin gick jättebra, idrotten också och julshowen var jättebra, efter skolan åkte jag inte till stan med pappa där vi kollade på lite saker och åkte hem. Just nu sitter jag och fikar med mina föräldrar, fast dom sitter och pratar om en massa tråkiga saker just nu så jag skrev lite här istället (; Imorgon ska jag handla julklappar med mamma och sedan baka julgodis med agnes. Så de kanske inte blir så mycket till att skriva imorgon, vi får se. Nu ska jag återgå till mitt part med päronen. Vi hörs ♥



ungefär samma plats några månader senare ;) ♥

trött..

hej och godkväll.

Kom hem ifrån stan för ett tag sedan efter att ha handlat julklappar med agnes, usch de var så mycket folk att jag fick ont i huvudet (jag gillar nämligen inte trånga utrymmen och en massa folk runt om mej). Fick med mej ett par julklappar med mej hem men ja ska ta resten i början av nästa vecka. Imorgon är de fredag och jag är sjukt peppad på morgondagens skoldag, på morgonen ska jag redovisa om lukt,känsel och smak i biologin. inte alls svårt, och sedan ska jag ha idrottsuppvärmning med anna och alicia, och efter de julshow. Skoldagen imorgon kommer bli bra, de känner jag på mej. Just nu har jag precis gått igenom min idrottsuppvärmingen en gång till och ser på Criminal Minds, när de är slut ska jag sooova, är så j*vla trött. Vi hörs ♥

DAG 6 !

Mhm..
Mitt favoritminne ?, jag har massvis och vet inte ens hur jag ska kunna välja ett ?! Kan berätta lite kort om när jag var i tyskland sommaren 07. De var verkligen underbart, vi åkte bil genom svergie och ner till tyskland där vi besökte städer som Stralsund, Rostock, Lübeck, Sassnitz och Rügen(om de ens är en stad ;) De var jättevarmt och skönt och vi besökte vissa museum om andra värdskriget. Vi stannade bara i tyskland i 4 dagar, de var lite synd eftersom jag gärna hade stannat kvar längre. Jag hade planer då på att köpa en sommarstuga där nere när jag blev vuxen, men sedan berättade min pappa att de inte finns någon allemansrätt (betyder att du ex inte får plocka blommor sådär i skogen som man får göra nästan lite överallt isverige) och då sprack mina planer. De lät inte så frästande längre (;


ledsen för dålig uppdatering ..

hej.

Jag är hemskt ledsen för en kass uppdatering, men jag har haft så mycket att göra den senaste tiden, en massa prov och läxor inför betygen. Nu släpper de iallafall, har bara en läxa och två prov kvar. Idag var de lucia och de var luciatåg i matsalen, min kusin var lucia och hon var jättefin ! Efter de var de bara vanliga lektioner och sedan var dagen slut, jag och anna väntade på agnes i 40 minuter eftersom hon var på kö, sedan fortsatte vi mot konfirmationen och de var avslut för terminen, ganska skönt faktikst, vi fick skriva vårt namn på en lapp och sedan skulle alla skriva något om varandra, jag fick en massa gulligt. Efter konfirmationen åkte jag hem och åt, just nu sitter jag i soffan och ska precis skriva klart min tyska läxa och sedan se på FARSAN med mamma och pappa. Vi hörs när vi syns ! ♥



alva, du är så jävla värdelös!

Hej.

Skit dag, skit skit SKIT! Allt suger, även fast de är fredag kunde de inte vara värre. Fick tillbaka mitt svenska prov, fick godkänt men känner mej ändå så jävla värdelös, så när man frågar vad alla andra fick så har dom nästan fullt. Svenska är mitt bästa ämne, fyfan vad arg jag är på mej själv ! Sedan skrev jag mitt biologi prov, var tvungen att kompletera det, tur var att jag blev godkänd där också. Annars hade ja gott sönder, som om jag inte gjort de ?. Sen har jag ju såklart på något vänster svin ont i benen, de bränner och jag har nästan tjutit hela dagen iskolan. FUCK THIS DAY! Skönt att de snart är jullov. Hade de varit mitt i terminen hade jag hoppat av skolan. Usch. jag blir bara besviken på mej själv. Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska laga klart maten, sedan ska jag gå och tycka synd om mej själv ! Hare bra. ♥

vore de inte för honom, skulle jag aldrig fortsätta kämpa </3

DAG 5!

MINA DRÖMMAR !

Ja, hur ska jag förklara mina drömmar ? Jag har ju redan berättat att jag ska söka till JohnBauer Gymmnasiet i nian, där jag ska gå Bageri och Konditor linjen. Eftersom när jag blir "stor" vill ja äga mitt eget kafée, de ska då kallas Superbullen och sedan ska jag bo i en fin lägenhet i stan. Jag vill också må bra och att mina nära och kära ska ha de bra. Jag vill också åka till Miami och Hawaii. Underbart ! När jag har åldern inne ska jag faktiskt tågluffa. Ni vet när man åker tåg igenom en massa länder i Europa. De skulle vara så häftigt. Eller hur ? :D De var en liten bit av mina drömmar (:

DAG 4.

MIN BÄSTAVÄN :

En bästavän ska vara någon som alltid finns där, en person man kan gråta ut imot och inte är rädd för att göra bort sig framför. Jag har en sådan vän, en helt fantastisk vän som heter Agnes Hallberg. Hon är mitt absolut allt, jag vet inte vad jag vore utan den tjejen asso. Hon är en sådan vän alla borde ha, en person de inte går ha tråkigt med. Agnes är den person som vet mer om mej än någon annan, eftersom jag kan lite på henne till 100%. Agnes är en underbar person som alltid överaskar en med nya galenskaper varje dag. I lite mer än 2 år har hon varit min bästavän, och jag ångrar ingenting vi gjort tillsammans. Alla stunder, minnen med agnes är guld värt. De finaste jag har. Agnes är min allrabästavän, och jag älskar henne percis som hon är ♥




Agnes Bosse Majken Hallberg

Alva Maggan Florens Göjefors
=
NU & FÖRALLTID

MJÖLMÅNDAG !

hej.

Skoldagen var faktiskt helt okej idag, de är bara lite mycket i skolan för att jag ska orka mej igenom den ett år till :( Idag fick vi också hem våran salami korv, 33 st hade jag såldt. Ibland är de tur med goa grannar och fantastiska vänner ♥. Efter skolan var de konfermation, där vi mest bakade och hade de allämnt mysigt. Självklart hade jag och annapanna mjölkrig (; hahha hon såg inte kolk ut på ett ända ställe D: . När jag kom hem åt jag mat och nu ska jag pluuuuuugga. Har en massa prov i veckan, och jag måste klara ALLA! Idag hade jag tyska prov, blev mer än godkänd, bra ! Nu måste jag fortsätta med mina läxor och kanske gå ner för att koka te. Känns som om de behövs nu när snön börjat falla igen.



bild ifrån svenskan. min humor är bäst, tyvärr har inte anna insett det. Med tanke på hennes fina pimpade svenska papper  ;))

DAG 3

Denhär stunden vill jag uppleva igen. :

Jag skulle faktiskt vilja uppleva två stunder.

1. Jag skulle vilja vara tillbaka sommaren 08 då min mormor fortfarande levede och var frisk. Vi var på mormors och morfars landställe och allt var bra och som vanligt. Jag saknar henne så mycket, och jag skulle absolut vilja träffa henne minst en gång till. ♥

2. Jag skulle vilja vara tillbaka på KRETA  hösten 09. De var så underbart att få simma i medelhavet och bara må som en gud. Jag ska absolut åka tillbaka dit någon dag, dock inte till samma hotell. De var inte de allra bästa, men värmen och min fantastiska familj som jag reste med. TA MEJ TILLBAKA!




bild ifrån älskade kreta.

borde, alla dessa borde..

borde stänga ner skärmen, borde sova, borde gjort detta för läääänge sedan. Jag ska upp i morgon vid nio, ska masa mej iväg till kyrkan igen, för att få ännu en gudstjänst prick. Nu ska jag sova. Vi hörs om ett par timmar igen.

- Pepparkakor bakar dagen ;)

GOD KVÄLL !

Idag är de lördag och just nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik. Idag har de bara varit en slapp dag, min kusin och min moster kom hit vid två och då började jag, min mamma, min kusin, min moster, min storebror och agnes baka pepparkakor. Jag slog på stort och skar ut min hand i pepparkakasdegen, haha. Den pepparkakan ser oerhört ovanlig ut till skilnad från alla tanter och gubbar som ligger runt om ;) Skrev inget igår men vill ni veta vad som hände ? läs agnes blogg ;) Imorgon är de andra advent och jag ska gå på bio med min familj och se Harry Potter och Dödsrelikerna del 1. Har velat gå och se den sedan den släpptes ( jag vet, de var inte alls så värst länge sen ;) Ska snart se på Komisarie SPÄCK och somna till den. Vi hörs imorgon ! ♥



DAG 2

MIN FÖRSTA KÄRLEK.

Hihihi, ja du. Jag har aldrig haft ett serriöst förhållande eller någonsin varit riktigt riktigt kär. Så min första kärlek kan man nog inte kalla de direkt, men de var i fyran. Jag var jätte "kär" i en kille i min klass, grejjen var ju den att han var en av mina närmaste vänner. Så, liten som jag var, och på den tiden gjorde man så. Så stoppade jag in en lapp i hans skåp där jag förklarade att jag tyckte om honom. Tyvärr blev ju dock svaret nej, och jag blev jätteledsen. Hahha, fast idag är allt som vanligt. Han är fortfarande en av mina närmaste vänner och jag har kommit över de stadie då jag var "kär" i honom. Just idag. 4 år senare, är jag faktiskt på riktigt kär i en person. Tänker dock inte nämna något namn, men ni kan ju iallafall önska mej lycka till så de inte slutar som i fyran ;)





love is all around. ♥

DAG 1.

MIG SJÄLV :

Jag heter Alva Göjefors och bor i Östergötland.
Jag föddes den 31 oktober år 1996.
Min familj består av en 17årig bror och en mamma och en pappa. Min familj betyder oerhört mycket och jag älskar dom oavsett.
Jag går i 8b, världens underbaraste klass.
När jag ska söka gymnasium ska jag söka till JohnBauer Gymnasiet, där jag ska gå Bageri och Konditori linjen. Eftersom jag älskar att baka och blir alltid lika glad när någon gillar de jag gör.
På fritiden brukar jag umgås med mina vänner och faktiskt läsa. Jag vet, de låter tråkigt men är helt okej.
Jag är rädd för att dö. kanske inte själva känslan kanske men att behöva lämna min familj och mina vänner.

Där har ni mej.



LISTA!

Jag kör på en lista. kul för er att få veta lite mer om mej och allt som kretsar runt mej och min vardag, så här kommer den. Serverad på silverfat, till dom allra bästa! :D

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.

♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Denhär stunden vill jag uppleva igen.
♥ Dag 4 – Min bästa vän.
♥ Dag 5 – Mina drömmar.
♥ Dag 6 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 7 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 8 – Det här upprör mig.
♥ Dag 9 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 10 –
Mina rädslor.
♥ Dag 11 –
Det här saknar jag.
♥ Dag 12 –
Mina ambitioner.


3/12-1996 föddes en ängel.

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA ANNAPANNA PÅ DIN FJORTONÅRSDAG ! JAG ÄLSKAR DEJ STUMPIS ♥♥



- it is time for biology :D

Hej.


Sitter just nu nere i min källare och myser. är dö mätt och peppar mej själv med skön musik samtidigt som jag drar igenom min biologi. Tur att de inte var så mycket tills imorgon, detta fixar jag på nolltid (y). Efter de blir de lite städning och sedan lite Wii med pappa (: Vi hörs. ♥




sööt :D

- TORSDAG :D

men k.u.l. Nu snöar de igen ! De ända som är bra med det är att temperaturen har stigt och hamnat på -9. Ändå jävligt kallt. USCH!

Idag är de torsdag och dagen var helt okej, har ju nästan bara textilslöjd på torsdagar så de är rätt skönt, är snaaart klar med min morgonrock. Jobbar som ett djur för att den ska bli klar snart (: . Efter skolan gick jag hem med agnes och handlade lite i konsum och sedan gick vi hem till mej och pratade. Mysigt ♥. Hon åkte nyss och jag ska snart fixa med annaälsklings födelsedags present snart eftersom de är hennes dag imorgon. Min stumpa blir stor :) Sedan ska jag gör lite biologi och städa. Agnes ska nämligen sova hos mej imorgon och vi ska åka på hennes spark. 14år, fortfarande lika kul :D Nehe, vi hörs när vi syns underbara ni. ♥

.

Det finns alltid
Lite ärlighet bakom "jag skojar bara"
Lite kunskap bakom "jag vet inte"
Lite känslor bakom ''jag bryr mig inte''
& Lite smärta bakom "det är lugnt"

- Inget roligt.

hej.

Sitter just nu och fryser som ett jäkla as! De är typ -17 grader ute, jag svär, jag döööör ! Jag måste härifrån, jag hatar när de är kalt. Usch, och inte är de häller roligt att de är mörkt när man kommer hem ifrån skolan :( Idag vaknade jag upp, helt genomförkyld. Verkligen inte min dag idag, blev förvånad att jag tyckte SO-provet var lätt. När jag kom hem från skolan hade pappa gjort te till mej och tänt ljus. Så just nu sitter jag vid mitt käksbord och skriver, jag ska snart börja slipa lite extra på tyskaglosorna och sedan äta middag. Hela jag är seg, har absolut ingen lust att gå till skolan imorogn. Men jag ska ändå kämpa mej igenom dom två sista skoldagarna för denhär veckan. Får inte missa mina biologi lektioner imorogn och på fredag eftersom vi ska gå igenom en massa iför ett prov :(. Jag gör allt jag kan för mina betyg ! Vi hörs kanske ikväll, annars, ha en bra eftermiddag ♥


idag möttes våra blickar, mer än vanligt. Jag är som lyckligast när jag är i din närhet.
RSS 2.0