Söndag 30/8-09

Shoo!

Nu sitter man här igen då, tänker faktiskt inte skriva så mycket om gårdagen utom att jag älskar Erica och att vi hade sjukt kul! FjortisPic for the WiN! Men nu ska jag fixa mej och sen dra till agnes, vi ska tiep gå på svintunamarknad, Jah vet, Vi har inget liv -.-. Men ni får ha de bäst!(en flygplans bild -->)

lördag 29/8-09!

hejjj bejbs!

Igår såg man på "MÄN SOM HATAR KVINNOR" Faan den va skiit läskig, fick inte se klart hela för mamma oh pappa. Så då gick jah upp till anton och såg på hen helgalen film asso, Tack brur för att du finns oh fixar filmer åt mej så jag inte behöver drömma mardrömmar<3 Men aa, idag händer de inte mkt, Pappa oh anton ska ut med motorcyklarna. Sen ikväll ska vi på 50års fest te pappas kusin (: ae nu ska jah väll fixa de sista me matten. lika bra att bli klar så man kan roa sej i helgen. Men ni får ha de bäst!(:

28/8-09 fredag..

Shooo! (:      BACK ON TRACK AGAIN

Jahooop nu börjar även fredagen lida mot sitt slut, de har varit en sjukt bra dag. 7:an börjar rulla på nu. Dethär kan inte vara högstadiet alla snackar om? Men iallafall. Flagar gör man ju så de står härliga till Gick oh sa till alla att jah hade hudcancer. Det såg faktiskt lite skrämmande ut. Jag fick träffa alla igen efter en hård veckas slit med vågorna. De kändes skönt att få alla dessa kramar från folk som märkt att jah har varit borta från skolan i en vecka. Precis innan jag satte mej här plugga jah matte! NEJ JAG ÄR INGEN NÖRD! men vill man kunna hänga med på spurrten sen så ska man nu tänka på att ta igen de man missat. De känns ändo bra att ha de mästa klart me skola oh allt. Just nu sitter jag och funderar på om jah ska önska mej en lapptop elr en Mårten (sköldpadda) i födelsedagpresent, Kanske blir de båda två. Men nae nu ska jag mysa fraför soffan med mor&far och se på "Män som hatar kvinnor"

Torsdag 27/8-09 TURIST-. Ja visst!

Hejj alla härliga där ute.


Måste bara säga att nu är jag hemma från en helt underbar vecka i Grekland. Veckan gick fortare än va jah trott och VIPS så satt man här hemma i byhålan. Det var underbart väder hela veckan, problemet var att vågorna drog tag i mej och man fick kallsupar, de äckligaste va att de va saltvatten så de var nästan som att dricka ett saltkar vaje gång man fick en kallsup! Jag har saknat alla så in i helvete! Oh bloggen me förståss, Den ser så fattig ut.! Dag för dag säger jah bara, dag för dag. Men nae, imorgon så ska jag gå till skolan även fast jag är skiit trött. Men de är väll lika bra att börja flyta med strömen så att jag inte halkar så mycket efter och måste ta hem en massa. Men ni får väll ha de så bra. Skriver imorgon. Måste bara säga att jag har curlingpappa imorrn, Skjuts till skolan!(:

onsdag 19/8-09.. 1 daag kvar

hejj bästaste!

Idag vare att dra te boda me 7:orna:D Så jävla bäst de va. Ida oh jag paddla kanot. Vi var ju så jävla bäst (y´ . .elr inte
Haha. De var en sån himla najs dag. Morrn ska man bah va me på skolfottot oh sen dra hem och packa oh städa, sen te morfar oh äta schääk:D sen blire väll att dra te kreta lite sådääär... Bilder därifrån kommer sen . Men ni får de väll ha de som allra bästa nu. (:

Tisdag 18/8-09. Två daar kvar §

hejj sötnowsar:D


idag vare skola råå. Värsta bästa, nu äntligen kommer 7:an igång (:. Sen va jah me agnes. Vi va hos henne oh typ spela in en massa sjuka filmer. Jah älskar dej agnesbästavän§. Nu så är jah skiit trött så ska väll lägga mej oh kolla på tv. Fixa till de sista med packningen. För de är bra två daar kvar, I övermorgon äre både skolfotto oh Grekland som gäller (:. Imorgon ska vi te bodviken. Men de blir säker bra.  älskar dej fortfarande, de brinner i hjärtat§

Måndag 17/8-09

Shoo älskliiiingar!


Idag så började skolan:D Sjuan är bäst faan. Gick bara två timmar idag, en riktig mjukstart.
Om tre dagar ska vi åka till Kreta , det känns så jävla nära nu, men ändå långt borta.
Bloggen är jag riktigt stolt över. Tack agnes för att du hjälpte mej, jah älskar dej...

Mamma tvättar som en galning för att mina kläder ska vara rena, jah vet jag begär  mkt men hallå, jah är tjej! :o

Men ni får väll ha de bäst för att nu ska jag dra oh va med linnea:D

Söndag 16/8-09

Hejj älskliingar´, sitter här me världensbästa vän!<3 Agnes, jah älskar dej oh de vet du.

Morfar kom och lämnade mormors cyckel som jah fick idag. det är bara fyra dagar nu, FYRA daar kvar till grekland (:. Imorgon börjar skolan:/ Har fixat bloggen helt nu, tror inte de blir några fler ändringar de kan ske, men de är inte så stor chans för jag är riktigt nöjd nu. Men ni får väll ha de bäst som vanligt.Ska fälja agnes hem nu.

sista dan på looovet! 16/8-09

shoo srry att jah inte skrivit på ett litet tagh men shiiet the same.

Igår va vi på kräftskiva, kanske inte såå jätte kul. Men ae de funka. idag ska jah börja packa till grekland. bara fyra dagar kvar!:D Nu ska man bara klara av skolan (y). Ska blii såå jävla bäst att börja sjuan.

     Ae nu orkar jah inte skriva mer, men gör de iallefall i kväll. 
               
                     
                                     ps: jah saknar häcken av mej efter bästavän<3


 

torsdaag

shooo  alla glaada oh underbara!
 idag ska man te moster på 39 års kalas(: Ska in till henne snart för att hjälpa till.
Idag är det oxå exakt en vecka kvar till grekland.:D!

Det ska bli så jävla gött!
    Men ni får ha de bäst.
      GUMMIHäst!

                                                                                        

kvällen är fortfarande ung ! Onsdag

hejj äskliiingar:D

Va händer?, sitter hos moster nu. Blev senare än jah trodde. Ska hit imorrn igen, skiit tidigt. Har tip lovat att hjälpa till  här xp.Ska få mormors cyckel oxå. så jävla bäst! kan gliiida runt liete på den nu oxå. Men ni får ha de bäst!

Onsdag! oh Hejjj

Hejj alla glaaada:D Idag ska man te stan oh träffa mamma oh kusin(L) ska fixa present te moster som fyller år imorrn. 

       
               
RSS 2.0