dagens citat

" ät gul snö , de kan vara öl (; "

.



: JULAFTON !

jo de är faktiskt sant. Jag älskar värkligen julafton, när alla samlas vid tv:en och ska se på Kalle klockan tre. Sen äter man god mat och har trevligt. Så äntligen är de juklappsutdelning. Jag vet inte hur ni har de på eran julafton ? Men jag älskar de värkligen. åååh, julafton ! ♥
 

Baskettunering- LJ -Fysik !

hej.


Förlåt för dålig upptadering (ja vet, ja säger de hela tiden) Men jag lovar att under påsk ska jag uppdatera massor! Just nu sitter jag och håller för öronen, pappa sågar och hålller på. Inte de roligaste att lyssna till. Samtidigt chattar ja med agnes och maria. Haha, maria och jag hade en klockren dag tillsammans iskolan, sjuuuukt kul. Vi hade ju baskettunering och de gick inge vidare, vårt lag kom antingen 5 eller 6:a ja vet inte riktigt :D. Haha, sen gick jag hem och satte mej här. Funderar på om jag ska öppna fysik boken och dra igenom allt inför morgondagens läxförhör (: Jag måste bara tillägga att jag älskar maria jansson- LJ syster (: ♥
 



bild från i "vintras" då vi hade ännu mer snö /:

bad dream..

halloa amigos !

Idag vaknade jag och hade tårar i ögonen och var helt kall svettig. Jag drömde nämligen att min äldsta kusin, att jag aldrig mer skulle få se honom. Att han typ skulle åka iväg och aldrig kunna träffa oss igen. Ja blev jätteledsen värkligen /: ♥ Nog om mina hemska drömmar. Igår så fyllde ju pappa år, matilda min yngsta kusin och jag tog en massa bilder på henne som jag ska redigera och fixa lite när pappa tar arslet ur vagnen och fixar  photoshop åt mej, som han har lovat. Alla gäster stack hem vid 12 så då gick ja upp och sov. Nu sitter jag och ser på tv. Ja skriver mer senare.



är vi inte bara för gulliga (;

te echo de menos

Pusst...


Äntligen helt färdig. Jag dammsög hela huset en sista gång och hjälpte till med dukning och allt annat fuffens. Sen har jag också hunnit bakat två kladdkakor som vi ska mumsa på sen. Nu är jag färdig fixad ohså. Haha, hela min familj har fått diggat min spotify lista hela dagen. Satte igång den på morgonen nere ikällaren för där har vi massa högtalare och en bas så min låtlista har rullat hela dagen :D Om ungefär två timmar kommer min släkt ohså. Vissa saknar ja döha mycket ♥ så de är skönt att få se dom igen. ae nu ska ja fortsätta se lite på tv och kanske fixa mej lite mer. Vi hörs senare sen (:

Hey apple !

Grattis pappa!!

Hej ! ♥

Jag vet att de inte varit sådär jättebra med inlägg på senaste tiden, men de ändrar vi på. Igår var de FREDAG ! jätte skönt värkligen. Skolan var helt okej, sen blev de att gå hem till agnes tillsammans med anna,lisa och linnea. Väl hemma hos agnes gjorde vi oss några mackor och pratade med agnes pappa och sen kollade vi på massa youtube klipp med honom :) Haha, dagen hemma hos agnes var slapp, vi låg och såg på TV hela eftermiddagen innan ja tog bussen till pizzerian. Där var min pappa och vi hämtade lite mat där. Sen blev de hem & äta och sedan hjälpa till med städningen.Ja webbade med agnes och tittade på Let´s dance. Vid halv tio färgade ja mitt hår, de skulle blivit en aning mörkare men ja tycker att färgen nästan är densamma som den varit tidigare. Klockan 11 sommande jag eftetrsom man var helt utpummpad. Klockan halv åtta imorse väckte mamma mej och sa att vi skulle gå ner och börja med pappas frukost på sängen. Vid 20 över 8 gick vi upp till pappa och han fick lite paket, blandannat en tavla som ja broderat själv i slöjden. Haha, sen hade jag och pappa borttning och ja vann ju såklart :D Idag ska jag baka lite och fixa. Sen ikväll kommer hela min goa familj för att fira min pappa. Ha en trevlig lördag allesammans så hörs i senare sen.

bio.

Bilder sen agnes och ja var på bio ;)




Alice i underlandet

Hej.

 Jag är nyss hem kommen från stan. Alice i underlandet var grymt bra, vi såg den ju i 3D så de var as läskigt när böcker oh skit som flög imot oss :O . Skoldagen var helt okej, sen på SO:on så fick jag äntligen redovisa. Haha de var jätte pinsamt att stå där inför alla (: Sen gick jag och anna till gympan oh hämta agnes. Sen gick vi hem, vi kom hem på ungefär en halv timme :D . Haha, sen gick jag och agnes hem till henne och lämnade väskorna och gick ner till bussen. När vi kommit in till stan var klockan halv 5 och  gick vi oh tog en fika, jag tog en skagen macka & en läsk och agnes tog en choklad muffins oh en chokladmilkshake. Sen drog vi och fixa biljetterna och sen gick vi bara och strosa. Vid halv sex gick vi till min mammas jobb, jag var tvungen att fixa en grejj där. När klockan började närma sej sex gick vi tillbaka till stan och hämtade ut biljetterna och köpte godis& poppcorn. Halv sju blev vi äntligen insläppta och filmen börja. Den var sjukligt bra asso, ja bara älskar Johnny Depp !! När filmen var slut kom agnes mamma och hämtade oss. Dom släppte av mig här hemma och jag satte mej och började plugga lite på fysiken. Nae nu har jag inget mer att berätta. Vi hörs imorgon :)

( bilder från idag kommer när agnes skickar dom ;)

morgon .__.

hej.

Jag sitter just nu och ser på VAKNA MED THE VOICE oh fixar lite. Skoldagen idag är väll inget spännande, allt kommer väll vara som vanligt ? . Efter skolan drar ja oh agnes till stan och ser på Alice i underlandet , funny :D Ska gå till skolan om en timme ungefär, så ja ska strax ner oh äta frukost. Jag är sjukligt hungrig (!!!!) Vi hörs kanske i kväll För filmen börjar typ 6-7 ? oh den är ungefär två timmar så ja kommer hem sent. Men vi får se. Ha en bra dag alla !

I can not wait!





I ♥ TWILIGHT

I'll go and drown myself in the river.



Hej .

Idag är de söndag och jag laddar inför en ny fullspäckad vecka. . Igår så ringde emma vid halv åtta ungefär. Vi gick upp till affären oh köpte godis. Sen gick vi hem hit igen oh såg på: Jakten på julia. Oh sen började ju första delen av MÄN SOM HATAR KVINNOR. De är en sjukt bra film så jag längtar tills nästa lördag då fortsättningen kommer. Sen drog emma hem och jag gick ner till min moster, mamma och pappa. Pratade lite med dom och sen vid tolv åkte min moster hem. Vid ett någon gång gick ja oh la mej. Och vaknade Halv NIO ?!!!  Idag tänker jag absolut inte göra någonting, med tanke på vädret kanske de är en bra ide att stanna hemma. De är snö blandat regn och hela paketet .__. Men snart är de påsk, häärliga tider de :D Jag älskar värkligen påsken, dööha mysigt ((: Ikväll blir att se Johan Falk som äntligen kommit tillbaka till TV4. Jag har ju redan sett alla WALLANDER så de var sjukt tråkigt att se allt igen. De är bättre i magen idag och jag längtar nästan till skolan ? Men de är mest bara för att ja ska vara med agnes tomorrow. Jag skriver kanske mer senare sen, annars får jag önska alla en trevlig söndag.


 

gooodis sugen

hej

sitter och väntar på att maten ska bli klar. Jag är värkligen jätte hungrig ;o  Idag har jag inte gjort ett dugg, bara sett på tv oh suttit här. Efter maten ska jag gå upp till affären och handla de efter längtade lördags godiset. Snacka om att ja är grymt godis sugen . Ikväll blir de att se på antingen män som hatar kvinnor eller den gröna milen . Båda filmerna är grymt bra, så de kommer säkerligen bli svårt att bästämma sej. Jag skriver mer ikväll sen.

Slänger in en söt bild på mej oh anna (:


LÖRDAG! med magvärk

hej

Jag är jätte trött och mår allmänt dåligt, den här helgen också /: Iaf. Idag äre lördag ! Oh om en halv timme ungefär kommer moster, hon ska hjälpa till med vårt badrum, youknow. Vi är ju mitt uppe i en renovering. Igår sommnade jag kvart över nio !! :O Men vaknade upp igen strax efter tio, då såg jag fortsättningen på National treasure - hemligheternas bok. Även fast jag redan sett den en gång tidigare tycker jag att den är super bra. Den slutade ju tolv så då sommnade en trött alva, sköönt. Jag har ju haft en stressig vecka så jag blev lite förvånad när jag vaknade nio ! Vad är de med mej nu för tiden :O? . Nu ser jag lite på TV och ska snart börja göra mej iordning. Vi hörs senare eller ikväll.

Dagens saknad : agnes sweeti .

Behöver säga detta

Jag är ovanligt glad ! De regnar ute, de har gjort de hela dagen och för de är jag glad ? skummt, men ändo. Vi har inte sett regn på ungefär 4 MÅNADER ! De är sinnesjukt att de ända vi sett är snö och åter snö, Fast ja kan hålla med om att de ser inte ser så roligt ut, de är mest mörkt och blött. Men de regnar !! :D:D:D:D:D:D:D

Here I´am baby!

hej.

Jag nu har jag haft en blogg paus ett tag men nu är ja tillbaka igen. Nu är alla prov för den här veckan skrivna. Så jag är värlförtjänt en låååång ledighet. Under veckan har ja bara pluggat och hjälpt min familj med att fixa i badrummet. Vi håller ju på oh rennovera. Idag är de äntligen fredag ! Och skoldagen var helt okej, matteprovet idag var ganska svårt. Jag kommer nog inte få sådär jättebra poäng, sen på fysik omprovet fick ja plus, alltså att jag klarade de ;) Happy alva :D I onsdag tog jennifer dummis hål i naveln, även fast de blev as fint så är jag fortfarande arg på henne ;@ ♥. Idag ska jag ta de lungt och bara vila. Ikväll blir de mys med familjen och resten av helgen tillängnas åt vårat badrum ;(. Om ingen annan har något roligt för sej som man kan hänga på xp. Haha. Nu ska jag fiffa lite på rummet och sen forsätta min webbning med anna ♥♥♥. Hörs .



Bye !

Jag tar en bloggpaus nu. Jag har MASSOR med läxor att ta igen, så jag hinner inte sitta här och blogga mer just nu :( . Puss på er så länge .

DUSCHEN. men inte hemma

hej.

Jag drar till farmor och duschar nu (som jag förmodligen kommer att få göra ett tag framöver). Hörs senare. . peace !

I don´t believe you!

hej.


Jag gick till skolan idag, även fast jag nu ångrar de. Ja mår fortfarande skit, täpt i näsan, ont i huvudet och seg i kroppen. Jag kan inte säga säkert om ja kommer imorgon. Nu ja ska jag inte vara tråkig. Dagen iskolan var okej, vi gjorde inget nytt. På svenskan så tappade jag bort min penna helt mytiskt :O Jag lade den på mina papper och sen skulle ja gå iväg föratt hämta stift, när jag kommer tillbaka så är den borta. Haha maria trodde de var hon som hade kastade ut den genom fönstret utan att hon äns tänkt på de:D. På SO:n så fick vi tillbaka våra prov, jag fick tydligen inte redovisa idag så jag kunde lika gärna gått hem :( När skoldagen var slut gick jag hem med emma och marcus. Väl hemma berättade jag för pappa att jag inte mådde bra, då sa han till mej att badrummet var trasigt :O? Först fattade jag inget, men sen gick jag upp och kollade. Vi hade fått en vattenläcka i väggen. Så där var de ett stort hål, badkaret stod i hallen och en konstig maskin stod på golvet. Så nu måste vi rennovera badrummet /: . Oh tänk er bara, när vi ska duscha måste vi gå hem till farmor !!!!!! :O Haha ni hör ju, de skulle inte förvåna mej om vårat hus bara skulle rasa en vacker dag xp . Höhö. Nae nu ska jag dra filten över huvudet och tycka synd om mej själv, vi hörs.


Ännu ett kort & tråkigt inlägg ..

Hey guys


Just nu sitter jag och as garvar åt wipeout. Haha, så hilma kul äre oh se alla människor som gör bort sej. Hahahaha.. Idag har jag bara slappat och tagit de lungt. Jag mår fortfarande inge bra, har fått lite ont imagen och känner mej törstig hela tiden. Men jag har värkligen inte tid att vara sjuk. Åh vad jag önska att jag var frisk. Vi får se om ja kommer till skolan imorgon. Ikväll ska ja se på wallander och bara tare lungt. Vi hörs imorn igen. för jag måste slipa lite på min SO redovisning. Peace ! ˚͜˚ 


Chokladpudding

hej..

just nu sitter ja och mumsar på chokladpudding (idag igen) Bara för att jag är sjuk så har jag pysslat om mej lite extra. Mamma och pappa åkte för ett tag sedan. Dom skulle åka och se på Jonas gardell. Jaha, de var väll allt jag hade och säga denhär gången. Världens mest tråkigaste inlägg, men de får duga. Vi hörs senare igen.



bild från i fredags då jag också åt chokladpudding :D

sjuk ..

hej tråkig söndag..

Jag är ganska trött efter gårdagen. Även fast jag inte gjorde NÅGONTING! :O Idag hade jag planer om att åka in till min moster men planen sprack eftersom jag fortfarande har ont i halsen och är genom förkyld. Så idag ska ja bara ta de lungt. Och hoppas på att jag kan gå till skolan imor, jag har alldeles för mycket saker att göra i skolan för att få stanna hemma. Idag är de min och min lillkusins namnsdag ;) ett grattis på matilda dagen :). Haha. Nae får hoppas på att jag känner mej bättre senare. Vi hörs.

Grattis ! :D



Grattis anna bergendahl. 50:de melodifestivalvinnaren !

VINNARLÅTEN 2010:




Fast salem kommer ändo att vara bättre ;)

Just nu..

Håller jag tummarna för att SALEM AL FAKIR ska vinna melodifestivalen ! Han har så grymt bra låt och allt !! HEJJA HEJJA !! Eller så ska anna bergendahl vinna (Y) Jag håller tummarna !



VS:



bara en tv dag ..

hej

just nu ligger jag i soffan och ser på tv. Precis som jag har gjort hela dagen. Jag sitter fortfarande med sov tröjjan på mej. De blev ingen farmor idag, jag orkade inte. Har ont i halsen och sen är jag helt täpp i näsan. Inte kul. Nae nu ska jag återgå till mitt film tittande, sen blir de att äta mat och köpa lördags godis. MUMS !! vi hörs ikväll. 



bara föratt ja saknar agnes.

Peace !

Hej världen !

 

Jag skrev inget igår. Men dagen var helt okej. Jag gick hem med emma och Jennifer och sen stannade jag till hos farmor och pratade med henne. Jag funderar på om jag inte ska gå ner till henne idag också. Sen gick jag hem och vid halv fyra åkte pappa och jag in till stan. Vi hämtade mamma och fortsatte mot city gross. Där handlade vi ganska mycket. Sen blev de hem och jag lagade mat. Efter maten gjorde jag chokladpudding. Bra fredagsmys. Helt plötsligt var klockan åtta och de var dags för let´s dance. Men jag hann aldrig se vem som åkte ut innan jag somnade ;). Nu har jag precis ätit frukost och satt mej här. Sen blir de att fiffa lite på rummet och kanske gå till farmor. Jag skriver mer ikväll. ♥


åh, jag blir...

...GALEN

Hela 20 engelska glosor, vissa lätta att lära in och andra svåra. Vi får allt på en och samma gång för att vara berädda till provet när de ändo är om typ 6 veckor. JAG HATAR LÄXOR !!!!! Nu 'r jag bara rikitgt arg och trött. Jag är arg på mej själv för att ja inte planerar in mina läxor bättre. Men ja kommer vara ännu argare nästa vecka, då jag har två prov direkt efter varann. Först svenskaprov på torsdag och sen matteprov på fredag !?!!? så då får ni räkna med att de inte blir mycket tid till bloggen.  De känns som om ja aldrig kommer få en bra utbildning. Jag ska plugga nu och fiffa inför imorn. Sen blir de en lååång dusch, innan de är dags för en god natts sömn. Känns som om jag är rikligt värd de (y). Jag försöker koppla av till rix fm som står och brummar i bakrunden. Nae nu ska jag inte lägga all min ilska på er, för allt är bara mitt fel. Jag lagade mat ju som jag sa förut. De fick bli ungspannkaka, mycket godare. Till det severades drottningsylt och vanilj glass, häärligt. Najj jag slutar nu, vi får hoppas att de är en gladare alva som skriver morgondagens inlägg. För imorn är de FREDAG! äntligen. Sov så gott (:


PLUGG..


Σε αγαπώ

Hej.

De var ett tag sedan. Men prov och läxförhör står ivägen från bloggen. Även fast jag hällre skulle vilja sitta här och skriva av mej så måste man faktiskt sköta skolan, ja vet att de är sorligt men livet är inte alltid bra.. Skolan har väll varit okej. bara lunkat på SAKTA men säkert ;) Igår var ja på stan med emmiiiiZ, ja köpte två tröjjor. jättefiina (varför skulle ja annars köpa dom ;)). haha. Agnes den dumma ungen har gått och blivit sjuk, oh bara lämnat mej själv här ;@§. Ja börjar värkligen känna vårskänslor nu, solen kommer fram nästan varje dag och ja längtar tills värmen når svergie på RIKTIGT !! Jag tänker snart flytta, till Thailand eller något shiit. Jag behöver sol och värme, annars kommer ja möggla ihop här i sweeeden (: Sitter nu och webbar med agnes och ska snart gå upp till affären oh köpa mjölk, för ikväll blire pannkakor. De är ju torsdag liksom ;). Jag slutar här men skriver lite ikväll också..


SOMMARKÄNSLA. SOMMARLÅT


PLUGGA OCH ÅTER PLUGGA..

Hej ..

Idag är de tisdag och dagen i skolan var faktiskt helt okej. Lung men ändo strässande. Fysik läxan gick ju inte sådär jätte bra, hahaha. Sen var de slöjd och jag forstatte med att brodera. De sämsta som finns verkligen. De kommer ta ungefär 100 år att bli klar med den.  Jag blir galen på alla läxförhör och prov, allt är så svårt och man hinner inte fatta något av de man nyss läst innan nästa prov dyker upp. ;@ arrrgh. Nu ska jag iallafall läsa igenom SO provs pappret, som jag dock redan läst igenom de 1000 gånger men de fastanr liksom inte ?! Resten av kvällen ska jag bara slappa och plugga -.-' . Imorn äre skola igen, men på eftermiddagen drar jag till stan med EmmiZ. Vi hörs ikväll (:

GOD NATT FOLKET!

hej.

Just  nu sitter jag och försöker hålla mej upptaderad på facebook med min "nörd" familj, höhö. nae råå. Jag har SALTÖN på slaget på TV:en och sitter och pratar med min älskade moster på skype. Haha, hon är ju lite ny på dedär, men de är mysigt. Vi har pratat med varann i över 2 timmar. Alltid lika trevligt att prata med henne (: Snart ska jag krypa upp i sängen och sova, jag är jättetrött och känner mej helt utpummpad efter EN dag iskolan. Jag skriver imorgon. Sov så gott änglar ♥

back on track.. :(

Hej !

Som ni kanske sätt om ni skrollar ner så har svaren från frågestunden kommit. Jag kom hem från skolan för någon timme sedan., där de inte hände något speciellt.  De blev inte att gå till farmor för hon var inte hemma, ja gick hem och satte mej här. Jag ska plugga lite fysik och sen lite SO också -.-'' öken. Nae, inte så speciellt roligt inlägg. Men ja skriver ikväll också. hörs !





SVAREN FRÅN FRÅGESTUNDEN



Postat av: emma

Vad är ditt favortiämne ? :

Mitt favorit ämne är svenska och engelska


Vem/vilka är din bästa vän ?:

Du (: oh massa mer


vad är din favorti mat ?: 

alla kommer nog skratta, men blodpudding är hilma gott (: 
 

vad är ditt bästa barndomsminne? : 

När emma och jag träffades första gången ♥

vad är det som får dig att gilla justin bieber ? :

Haha, ja tycker att han är sjuuuukt söt/snygg och sen sjunger han
otroligt bra ! ♥

Postat av: Agnes♥


Vem har du kännt längst?:

 
Av vänner ? Emma & julia.  

Vad tycker du inte om att prata om? :

Döden är något ja inte gillar, de är alldeles för många underbara människor
som dör:(

Har du någon du kan berätta allt för? :

 
Ja, min mamma !

Postat av: anonym


kan du lita på mig?
  :
 
Jag vet ju inte vem du är :)

har du någonsin vart RIKTIGT kär? :

 
Riktigt och riktigt, ja har varit kär att ja inte kunde sova på natten (: räknas de som riktigt ? (a)

vad gillar du och göra? :*<3 :

Ja gillar att BLOGGA :D och vara med mina underbara vänner



Postat av: sofia


varför är du så söt?  :

SÖT !? de kan du vara själv


varför är du så bra på dikter? :

mhm, dikter. De visste jag själv inte att jag var, men tack.

varför är du så snäll?:

Haha, bara gulliga frågor. Jag försöker tänka på alla i min närhet :)

vilken är den bästa låten justin bieber har gjort tycker du? :

Åhh, vilken svår fråga. ALLA ÄR FANTASTISKA !

pösss ♥


Postat av: david den fula


1.vem gillar du?
Haha nu är du allt spänd va ? :

Jag måste faktiskt såra dejj david. Jag hade kännslor för en viss person förut men de är bortblåsta nu. Jag LOVAR att ja berättar nästa gång ;)

2.visst är jag ful? :

 
NEJ! du är inte alls ful david.

3.vad gör du? :

 
Svara på alla gullisars frågor (:


Postat av: jennifer


vad äter du helst, donken eller max eller burgerking om du måste välja? :

.Mc donald´s !! helt klart 

gillar du 7B bättre än 6A? :
 
Nej! Jag saknar min familj.. I ♥ 6a .

vad tittar du helst på, TV eller film?:

Film, mysigare (:

vilken stor blogg läser du oftast ? Ex: kissies, kenza, paow och dom ;) <3 :

Jag läser mest Kenzas och Fokis blogg. dom värkar mer trevliga.


Postat av: ante


hur många kusiner har du?? :
 

Kul fråga hörru, jag har faktiskt bara tre. men alla står mej varmt om hjärtat ♥


Postat av: Alexandra

vad brukar du göra när du är helt själv ? : 

När jag är själv. Då bloggar jag, ser på TV eller läser en bra bok.

Postat av: anna


vilken klass skulle du vilja gå i om du fick byta klass: 7a, 7b eller 7c :

 
Jag vet inte rikigt. 7a säger vissa är den jobbigaste och 7b är helt jobbig (ibland) 7c värkar okej. Men ja stannar hälst i 7b :)


Postat av: anonym


vem är din allra bästa vän? :

 
Min allra bästa vän ?  agnes .

Måndag morgon ..

Hej.

Nu är de måndag morgon och jag sitter redo för skolan och kollar på VAKNA MED THE VOICE. Iskolan händer inget ovanligt, så ja har inget att se fram emot. Idag kom ja på är de två speciella saker som händer. 1. Svaren på frågestunden dyker upp någon gång under eftermiddagen/kvällen. och att LUDDE blir tio idag . HURRA HURRA HURRA ! Nae nu har jag berättat tillräckligt om dagen, vi hörs ikväll. Kanske inte direkt efter skolan för ja tror jag sticker hem till farmor, behöver snacka lite med henne (: vi hörs. peace! A

FILMDAG MED EMMIZ & JENNIFER ♥


hej.

Idag är de söndag och ja laddar upp batteriet nu inför en jobbig skolvecka. Idag kom emma till mej vid 1 ? Vi pratade lite och sen såg vi på film. Haha, första var ROSA- THE MOVIE. Sen skulle emma hem och äta och när hon kom tillbaka såg vi SÅ SOM I HIMMELEN. Sen kom jennifer typ i mitten av den filmen så vi klämmde i hop oss i min säng :D Sen skulle ja äta och efter de såg vi, ELINA- SOM OM JA INTE FANNS . Vi såg den och sen satte vi oss bara och glodde på nickelodeon -.-'' Dom trog för ett tag sen och då satte ja mej här, i kväll blire mys framför WALLANDER. De blir mycket film idag, men så är de när de är söndag och man inte har något annat för mej :) Imorn är de måndag som betyder en sak. Frågestunden tar slut 00.00 inatt. Så ställ era sista frågor nu, för imorn sätter ja mej ner och svarar på era frågor (; Nu ska jag fixa lite inför imorn. Vi hörs

lööördag .

hej

just ligger ja oh kollar på tv.. Snart ska ja göra mej i ordning oh sen senare blire att vara med marcus oh emmiZ ♥  ja ska ladda kameran snart så vi kan ta en massa rooooliga bilder ikväll (Y) .

Går dagen då: Ja oh jennifer satt och kollade på let´s dance, sen vid halv tio följde ja henne hem och sen satte jag mej framför datorn igen och webbade med agnes. Sen såg ja klart på let´s dance och sommnade. Haha.

idag vaknade jag vid nio och så åt ja frukost och satte mej här. Ska hoppa in i duschen snart, vi hörs !



i miss you baby..

Cola+godis+jennifer=beezta♥

Hej ((:

Just nu sitter ja och jenniföör och ser på let´s dance (vilket man it ska kolla för mkt påå ! / jenniföör) med chips, godis och cola. mööösigt. Vi  var ute och gick och var vid ica och köpte på oss massa godis. Sen gick vi tillbaka och satte oss här. Hahahaha. ja oh jenniföör sitter här och as garvar åt hennes gamla minnen och lasse branneby, de är bääst (Y)§ .Jenniföör sätter sina feta rallybilar i halsen, vi kom fram till att en var ett TÅÅG ! :D Haha, ja älskar dej jennifer och våra minnen.

A ♥ J




gammal men söt bild (alva ser fet ut om hakan)

Jennifer gästbloggar ! :)

Hej alla alvas söta läsare !

Nu sitter jag här och bloggar ist för på Fridas ;)
Men alva sitter och äter tacos och jag vene om
jag får blogga för henne, hahah men det gör 
jag iaf. men idag så har det inte varit ngt speciellt
utom att vi inte har ngn EL ! -.-' Asså om det
inte är fixat tills på måndag får jag seriöst panik !
Ajja, inte bra att hetsa upp sej över ngt sånt. Men
men nu har alva kommit upp och vi ska typ ut,
eller till konsum och handla lite gooodis (y' Haaha,
jaa, men ni får hare bra och se inte för mycket på
let's dance, dom talar inte sanning !!!  jaja, jag ska
ställa en fråga som jag tycker alla kan svara på,
den är enkel och allt ! :)

Vem tycker du ska vinna let's dace, om ni kollar på det ? :)


Vill också bara säga att jag älskar lilla alvis balviiiis (L)

tvåhundra inlägg ! ((:




MITT TVÅHUNDRADE INLÄGG NU DÅ
!! ja klarade mitt nyårslöfte. tror ni ja klara 300 ? haha nae jag tänker inte sätta mer press på mej detta år. Bara för att de är mitt tvåhundrade inlägg så ger ja er denna bild.




hahha BBBÄST!

God, why me?

Hej

Idag är de äntligen FREDAG! gud vad jag längtat efter helgen. Idag var de skola, som var helt okej utom att elin dummis hade en tröjja på sej som de stod "TÖNT --->" på och ja satt ju brevid henne så den blev ju klart riktad mot mej. hööh. Vi har ju fortfarnde ingen el men de är ingen fara, lite mörkt ikorridoren bara. Skön dag idag, jag blev klar med mitt mattebetting så ja är redo för diagnosen på måndag. Jag glömde skriva igår, men de var inget speciellt som hände så.. Idag gick ja hem med emma och marcus, de är as häääligt väder ute så de var skönt att gå hem. Emma oh ja ska träffa marcus imorn också :) skojj . Ikväll blire att träffa jennifer som ja inte varit med på jättelänge §. Hoppas att vi gör något funny. Nae ja skriver mer ikväll, vi hörs.A



mina fräsiga skor (:

STÄDAT

har precis städat lite på mitt rum, tyckte de var äckligt oh dant så ja fixa de ;) Snart ska jag hoppa in iduschen och slappa framför andraavenyn. Vi hörs imorn :)

Dear God in heaven..

Hej .

Idag är de onsdag och vi har ÄNTLIGEN värme iskolan.Fast vårat hus, D-huset kommer förmodligen inte ha någon el resten av veckan /: Idag var de elevråd på morgonen och då tog vi fotto, var nyss inne och kollade på de och alla ser jättebleka ut ;o oh ja ser ut som ett råttmongo (like always) Sen så vare lite lunga lektioner med bild och a-tid. Sen vare bara SO och dagne var helt plötsligt slut. Ja gick hem i solskenet med jennifer,marcus och emma :) Emma gick lite i förväg och då hade jag, jennifer och marcus "snöbollskrig". Hahah nae vi kastade snö i motvind, så dumma som vi är fortsätter vi att kasta, haha. Sen blev de hem och sätta sej här. Ska snart gå ner och hjälpa pappa med maten, de blir raggmunk. Då kommer ja tänka extra mkt på dej farfar ;)§ . Haha. Vi hörs ikväll, då andraavenyn startar igång igen efter denhär jobbiga OS-PRIODEN .. yees. Vi hörs ikväll




I want summer NOW !

INGEN EL !

Hej !

Idag var de andra skoldagen denhär veckan och den var faktiskt okej, utom att vi inte har någon ström iskolan och ingen värme ?! :O de är sjukt vad kallt det är, och mitt i allt så går brandalarmet ! När dan väl var slut gick jag hem med jennifer, haha vi pratade om lite allt möjligt ;) och när jag kom hem tog ja en macka och satte mej och prata med pappa. Sen vid fem skulle jag på utvecklingssamtal, allt var jättebra (y) Haha, sen så eftersom de inte fanns någon el på skolan så fick vi sitta med en ficklampa i mitten av bordet och i slutet gick inbrottslarmet, så de kanske inte var ett sådan där lyckat utvecklingssamtal. Nae nu måste jag gå för anton roppar att de är mat. Vi kanske hörs senare.

Justin !

Grattis älsklings JUSTIN  på din 16-årsdag.♥


 

RSS 2.0