Man kan inte lita på alla .

hejj .♥

här kommer inlägget agnes har tjatat om !  

Idag så var man ju skit trött när mamma väckte mig 11 i morse. man ville bara dra täcket över huvudet och somna om igen. Men ja var tvingad till att gå upp eftersom att vi skulle på kalas till en vän som fyller 53, GRATTIS . Så vi åkte dit oh fikade och pratade. Vid tre åkte vid till mediamarkt oh ja fick ett nytt Headset (bilden neadan)


tack mamma & pappa <3. Sen blev de hem oh äta äcklig gulaschsoppa -.- . Vid fem blev de att vara med linnea, vi gick ut & gick och sedan gick vi in till henne bara för att de var så jääävla kallt ... brrr.
Vid sju skulle ja hem och fika med familjen, vi åt semlor. Sen blev de att packa iordning badkläderna inför imorgon ! :DD.  Sen blev de att ännu en gång att gå ut oh gå med linnea (: hon skulle upp till konsum oh handla mjölk så ja hängde med. Ja skulle vara hemma exakt nio annars skulle jag få utegångsförbjud . Jag var innanför dörren en minut i nio, är man inte bara bäst aso (a´ . Nu sitter ja här oh webbar med agnes § och ser på WALLANDER - INNAN FROSTEN.  Vi hörs imorgon igen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0